Türk Telekom Artık Bulut Depolama Hizmeti Sunuyor! - Haberler - indir.com

Türk Telekom Artık Bulut Depolama Hizmeti Sunuyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-04 11:30:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Akıllı Telefonlar

Turkcell'in halihazırda LifeBox'u olduğu gibi, Türk Telekom'da kullanıcılarına telefon hafızalarını rahatlatmak adına Sanal Depolama Alanı sunan bir Bulut Depolama uygulaması getiriyor!

Türk Telekom, mobil kullanıcılarına dosyalarını, fotoğraflarını, videolarını ve müzik dosyalarını saklaması için yeni bulut servisi Dijital Depo'yu müşterilerine sundu.

1 Ocak'tan itibaren Türk Telekom AKN'siz internet hizmeti vermeye başlayacak1 Ocak'tan itibaren Türk Telekom AKN'siz internet hizmeti vermeye başlayacak

Türk Telekom tarafından yapılan açıklamalara göre, operatör tarafından bağımsız bir şekilde tüm kullanıcıların hizmetine açılmış olan bulut depolama uygulaması olan Dijital Depoyla birlikte çektikleri fotoğrafları, videoları ve diğer dosyaları güvenle saklarken telefonun depolama alanından tasarruf edecek.

Ek Paketler Sunacak!

Dijital Depo, otomatik yedekleme özelliğiyle birlikte akıllı telefondaki çekilen fotoğraf ve videoları otomatik bir şekilde kendi hafızasına alacak. Bu şekilde telefon değişimi ve sorunlarında hatıralarımız hala bizimle kalmaya devam edecek.

App Store ve Google Play Store için yayınlanan Türk Telekom uygulaması Dijital Depo, kullanıcılarına toplamda 2 GB depolama alanı sunabiliyor. Kullanıcılar, ekstra depolama alanı paketleri alabiliyor.

Ek depolama fiyatları 4,99 TL etiketiyle başlayarak, 50GB, 500GB ve 1TB kadar depolama alanı sunarak işletmelerin de kullanabileceğini gösteriyor.


Dudak Uçuklatan Türk Telekom AKN'siz Tarifeler AçıklandıDudak Uçuklatan Türk Telekom AKN'siz Tarifeler Açıklandı
Türk Telekom, tartışma yaratan tarifelerini siteden kaldırdı!Türk Telekom, tartışma yaratan tarifelerini siteden kaldırdı!
Türk Telekom, kaldırdığı internet paketlerini tekrar yayınladıTürk Telekom, kaldırdığı internet paketlerini tekrar yayınladı

PAYLAŞ