1 Ocak'tan itibaren Türk Telekom AKN'siz internet hizmeti vermeye başlayacak - Haberler - indir.com

1 Ocak'tan itibaren Türk Telekom AKN'siz internet hizmeti vermeye başlayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-12 15:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Adil Kullanım Kotası'nın kaldırılacağı kesinleşti. Bu yönde ilk harekete geçen ise Türk Telekom oldu. Türk Telekom yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre "Evde İnternet" limitsiz paketlerini güncelleyecek ve aynı zamanda hem yeni hem de mevcut müşterilerine en uygun fiyat aralığı ile limitsiz paketlere geçiş imkanı sunacağını belirtti. Konuyla alakalı açıklama yapan Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, şu anda Türk Telekom kullanan tüm Türk Telekom müşterilerine Aralık ayından itibaren çok uygun koşullar ve makul fiyatlarla Adil Kullanım Kotası olmayan paketlere geçme imkanı sunulacağını vurguladı. Üstelik yeni paketlerde sunulacak olan kampanyaların AKN hızları kullandıklarından daha hızlı olacağının altı çizildi. 

Birçok avantaj ile beraber yeni paketlerde tüm kullanıcılara sunulacak

Bu fırsattan yararlanmak isteyenler için genel bir açıklama yapan Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, internet paketlerine de mevcut taahhüt süreleri boyunca "Hediye GB" ve şu anda mevcut kullanmakta oldukları internet hızından daha yüksek internet hızının da mevcut paketlerde yer alacağını belirtti. 

Yeni Fiber Şirketi Adil Kullanım Kotasını (AKK) Tarihe GömecekYeni Fiber Şirketi Adil Kullanım Kotasını (AKK) Tarihe Gömecek

Taahütü devam eden ancak limitsiz üst pakete geçmek isteyen mevcut kullanıcılar bu paketlere geçiş yapabilecek

Konuyla alakalı her türlü açıklamayı yapmaktan kaçınmayan Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun konuşmasına şöyle devam etti; "Limitsiz üst paketlere geçmek istemeyen mevcut abonelerimizi taahhütlerinin bitimini beklemeden, kendilerine ücretsiz olarak tanımlayacağımız 'Limitsiz Ek' paketleri ile internet erişimlerine devam edecekler. Ayrıca, aralık ayından itibaren 3 ay boyunca AKN paketli müşterilerimize, mevcut limitlerine ek olarak her ay 50 GB hediye edeceğiz. Müşterilerimizin kendi paket limitleri ile birlikte bu 50 GB'lık ek limiti de aşması durumunda ise kendilerine ücretsiz olarak tanımlayacağımız 'Limitsiz Ek' paketleri devreye girecek." 


Adil Kullanım Kotası (AKK) Sonunda Kalkıyor!Adil Kullanım Kotası (AKK) Sonunda Kalkıyor!

PAYLAŞ