Türk Telekom, kaldırdığı internet paketlerini tekrar yayınladı - Haberler - indir.com

Türk Telekom, kaldırdığı internet paketlerini tekrar yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-14 09:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Türk Telekom şirketi AKN'siz internet paketlerini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Fakat internet üzerinden gelen yoğun tepkiler nedeniyle web sitesinden bu paketlere dair sayfayı kaldırmıştı. Bugün tekrar baktığımızda farklı bir ada sahip Türk Telekom AKN'siz internet paketleri tekrar yayınlanmış.

Türk Telekom, kaldırdığı internet paketlerini tekrar yayınladı

Daha öncesinde olay yaratan Türk Telekom'un AKN'siz internet paketleri, sosyal medya tarafında oldukça sık bir şekilde eleştirilmişti. Ayrıca Türk Telekom şirketine birçok hakaret ve kötü sözlerde söylenmişti. Şirket yeni yıldan itibaren geçerli olacak AKN'siz internet fiyatlarını açıkladıktan kısa bir süre sonra eleştiri yağmuruna tutuldu. Hakaret ve kötü söz söyleyenler haksız olabilir fakat eleştiri yapanlar oldukça haklı bir durumdaydı. Çünkü Türk Telekom'un AKN'siz paketlerinin fiyatları dudak uçuklatacak kadar yüksekti. Örnek olarak; 4 Mbps Limitsiz paketi 59,90 Türk Lirası gibi  bir fiyata sahip olurken şu anda 59.90 Türk Lirasına AKN'li paketlerde çok daha yüksek hızlar alınabiliyor. Bu yüzden kullanıcılar duruma isyan etti.

Türk oyuncular, yapımcılarla bir araya geliyor!Türk oyuncular, yapımcılarla bir araya geliyor!

İlerleyen saatlerde ise Türk Telekom internet sayfasında bulunan bu paketleri ve o sayfayı komple kaldırdı. Daha sonrasında güncelleme yaparak tekrar sitesine internet paketlerini ekledi. Fakat durum beklendiği gibi olmadı. Çünkü kullanıcılar internet paketlerinin fiyatlarında herhangi bir şekilde düşüş beklerken Türk Telekom farklı bir adım attı ve güncellemeyi fiyatlarda değil internet paketlerinin isimlerde yapmayı seçti. Lider Kampanya adı ile sunulacak olan bu paketler artık 'Limitsiz İnternet Çağı' adıyla sunulmaya başlanacak. Bu durum kullanıcıları iyice çileden çıkartabilir. Çünkü şirketin yaptığı biraz da olsa dalga geçmek denebilir. Yeni yayınlanan AKN'siz internet paketlerinin fiyatları ise şu şekilde;

  • 4 Mbps: 59.90 Türk Lirası
  • 6 Mbps: 69.90 Türk Lirası
  • 8 Mbps: 79.90 Türk Lirası
  • 16 Mbps: 92.90 Türk Lirası
  • 24 Mbps: 119.90 Türk Lirası
  • 35 Mbps: 149.90 Türk Lirası
  • 50 Mbps: 249.90 Türk Lirası
  • 100 Mbps: 335.90 Türk Lirası

Fiyatlar yukarıda gördüğünüz gibi hiç değişmemiş. Kullanıcılar şu anda bu fiyatların en düşüğüne bile çok daha iyi bir internet paketi alabiliyor. Şirket belki ilerleyen zamanlarda fiyatlarda da güncelleme yapabilir. Umarız yukarı yönde bir güncelleme olmaz.


1 Ocak'tan itibaren Türk Telekom AKN'siz internet hizmeti vermeye başlayacak1 Ocak'tan itibaren Türk Telekom AKN'siz internet hizmeti vermeye başlayacak
Telefonlar yaklaşık olarak 2.000 Türk Lirası Ucuzlayacak!Telefonlar yaklaşık olarak 2.000 Türk Lirası Ucuzlayacak!
LG, Black Friday için 7 Türk Lirası'na G7 ThinQ veriyor!LG, Black Friday için 7 Türk Lirası'na G7 ThinQ veriyor!

PAYLAŞ