Tinder uygunsuz mesajların önüne geçecek - Haberler - indir.com

Tinder uygunsuz mesajların önüne geçecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-25 12:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çöpçatanlık uygulamaları arasında popüler isimlerden olan Tinder, kullanıcılarının saldırgan ve rahatsız edici mesajları göndermelerini engellemek için bazı önleyici hamleler yapmaya başladı. Dünya üzerinde en popüler çöpçatan uygulamaları arasında en bilineni olan Tinder, geliştirmeler ile uygulamasını geliştirmeye devam ediyor. Benzeri olarak birçok uygulama bulunan Tinder, son dönemde uygunsuz mesaj problemi ile uğraşıyordu. Kullanıcıların emniyetini artırmak için son yıllarda bazı adımlar atan Tinder, fotoğraf doğrulama sistemini hayata geçirmiş ve geçmiş kontrol sistemi üzerinde çalıştığını duyurmuştu.

Çöpçatan uygulaması Tinder, şimdi ise gönderilen uygunsuz mesajların sayısını azaltmak adına hamleler yapmaya başladı. Tinder’ın yaptığı açıklamaya göre “Emin misin?” adı verilen bir özelliğin kullanıcılara verilmesi bekleniyor.

Tinder 2020 verilerini açıkladıTinder 2020 verilerini açıkladı

Tinder, uygunsuz mesajları engelleyecek

Bu yeni özellik ile beraber yapay zekanın yardımı ile mesajlardaki uygunsuz dil tespit edecek ve mesaj gönderilmeden önce kullanıcıların karşısına bir uyarı mesajı çıkacak. Bu uyarı, yapay zekanın mesajda “uygunsuz” olarak tespit ettiği durumda devreye girecek. Tinder tarafından yapılan açıklamaya göre ilk testler esnasında bu yeni özellik ile mesaj gönderiminde yüzde 10 oranında bir düşüş olduğunu belirtiyor. Tinder’a gelen yeni “emin misin?” özelliği ile beraber uygulamanın daha huzurlu bir ortama kavuşması bekleniyor.

Tinder’ın bu yeni gelişimi ile beraber hedefine yönelik hamleler yapmaya devam etmesi bekleniyor. Bakalım ilerleyen dönemlerde Tinder’ın platformuna ne gibi yenilikler dahil olacak göreceğiz. Yenilikleri güncelleyerek sahip olabilirsiniz.  


Tinder eşleştiğiniz kişilerin sabıka kaydına bakmanızı sağlayacak bir özellik üzerinde çalışıyorTinder eşleştiğiniz kişilerin sabıka kaydına bakmanızı sağlayacak bir özellik üzerinde çalışıyor
Tinder Vibes özelliğini yayımladıTinder Vibes özelliğini yayımladı

PAYLAŞ