Tinder Vibes özelliğini yayımladı - Haberler - indir.com

Tinder Vibes özelliğini yayımladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-06 10:31:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Son dönemlerin en çok kullanılan tanışma uygulaması olan Tinder, “Vibes” adını verdiği kullanıcılarına faydalı olacak yeni bir özellik yayımladı.

Dünyanın en popüler arkadaşlık uygulaması olan Tinder aynı zamanda bu alanda son yılların en çok kullanılan uygulamalarından da biri. Sunduğu çeşitli özelliklerle rakiplerinin önüne geçmeyi başaran Tinder hislerini nasıl ifade edeceği konusunda kararsız olan kullanıcılar için “Vibes” adını verdiği bir özelliği kullanıma sundu. Bu yeni özellik kullanıcıların profillerini daha da güncel tutmalarını sağlayacak. Tinder bu sayede kullanıcılarının daha fazla eşleşme ve eşleşme sonrasında karşı tarafla daha fazla ortak nokta oluşturabilmesini hedefliyor.

Tinder'da görüntülü sohbet dönemi başlıyorTinder'da görüntülü sohbet dönemi başlıyor

Pandemi döneminde en çok kullanılan uygulamalardan biri olan Tinder, şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Tinder kullanıcıları profillerini 2020 senesinde normalden 3 kat daha fazla güncelledi. Yeni özelliği geliştirirken bu durumu da göz önünde bulunduran şirket, Vibes ile kullanıcılara haftada bir "hislerini" soracak ve verilen yanıtları da profillerine kaydedecek.

Kullanıcılar biriyle eşleştiklerinde de eşleştikleri kişiler Vibes yanıtlarını görebilecekler. Bu sayede kullanıcılar birbirlerinin Vibes yanıtlarından yola çıkarak aralarında ne kadar ortak nokta olduğunu görebilecekler. Ek olarak Vibes yanıtına aynı cevabı veren kullanıcıların da birbirleriyle eşleşmesi, kolaylaştırılacak.

Tinder, güvenliği artırmak adına yeni bir özellik getiriyor

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Vibes yanıtları kullanıcıların profillerinde 72 saat boyunca görüntülenecek. Özellik yavaş yavaş kullanıcılara sunulmaya başlandı. Bu özelliği alan kullanıcılar uygulamaya ilk giriş yaptıklarında ve Vibes anketi geldiğinde push bildirimi ile uyarılacaklar. Vibes sorularının neler olacağı bilinmese de arasında kişisel özelliklerden popüler kültüre kadar geniş bir skala bulunacağı biliniyor.

Tinder özellik hakkındaki açıklamasında bu etkinliğin tek seferliğe mahsus olmayacağının da altını çizdi. Ankete ne kadar kullanıcı katılırsa özelliğin o kadar iyi çalışacağını söyleyen şirketin Mayıs ayının sonuna kadar özelliği tüm kullanıcılara sunmuş olması bekleniyor


İlgili uygulamalar
Tinder 2020 verilerini açıkladıTinder 2020 verilerini açıkladı
Tinder eşleştiğiniz kişilerin sabıka kaydına bakmanızı sağlayacak bir özellik üzerinde çalışıyorTinder eşleştiğiniz kişilerin sabıka kaydına bakmanızı sağlayacak bir özellik üzerinde çalışıyor

PAYLAŞ