The Amazing Spider-Man 2 Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

The Amazing Spider-Man 2 Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçen hafta yayınladığımız haberimizde 17 Nisan itibariyle yayınlanacağını duyurduğumuz The Amazing Spider-Man 2 oyunu, mobil platformlardaki yerini alarak oyuncuların indirmesine sunuldu.

New York şehrinde bulunan Times Square meydanında, son derece hareketli ve aksiyon dolu dakikalar yaşayacağınız oyunda Örümcek Adam'ın kontrolünü ele alarak şehri tehdit eden bir çok tehlikenin önüne geçmeye çalışacak, Marvel'in çizgi roman karakterlerine ve kötü adamlarına karşı mücadele edecek, birbirinden güçlü 6 farklı bölüm sonu canavarını yok ederek pek çok görevi yerine getirmeye çalışacaksınız.

The Amazing Spider-Man 2

Yüksek kaliteli seslendirme ve 3 boyutlu sinematik sahneleri ile dikkat çeken yapım, grafikleri sayesinde konsol oyunlarını aratmayacak bir oyun keyfini sizlere sunuyor.

Android sürümüne 11.17 TL, iPhone ve iPad sürümüne ise 10.49 TL ücret karşılığında sahip olabileceğiniz The Amazing Spider-Man 2 oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




The Amazing Spider-Man 2 Oynanış Videosu


PAYLAŞ