The Amazing Spider-Man 2 Oyunu 17 Nisan'da Geliyor - Haberler - indir.com

The Amazing Spider-Man 2 Oyunu 17 Nisan'da Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz haftalarda Nisan ayı içerisinde yayınlanacağını duyurduğumuz The Amazing Spider-Man 2 oyunu, yapımcısı Gameloft tarafından yapılan duyuruya göre 17 Nisan'da eş zamanlı olarak tüm mobil platformlar için yayınlanacak.

Gameloft ve Marvel Entertainment işbirliğiyle oyunculara sunulacak olan The Amazing Spider-Man 2'de oyuncular New York şehrinde bulunan Times Square meydanında, ilk oyunda olduğu gibi hareketli ve aksiyon dolu dakikalar yaşayarak son derece eğlenceli bir oyun deneyimi yaşayacaklar.

Ayrıca oyunun ilkine oranla daha çok yenilik ile oyuncuların karşısına çıkacağını belirten Gameloft yetkilileri, oyunda birbirinden güçlü özelliklere sahip 6 tane bölüm sonu canavarının olacağını ve daha çok görevin oyuncuları beklediğini de belirttiler.

Tüm bunlara ek olarak sosyal etkinliklerinde bulunacağı oyun 17 Nisan tarihinde Windows Phone, Android ve iOS platformlarındaki yerlerini alacak. Serinin ilk oyunu olan The Amazing Spider-Man'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve The Amazing Spider-Man 2 için yayınlanan çıkış videosunu izleyebilirsiniz.




The Amazing Spider-Man 2 Çıkış Videosu


PAYLAŞ