Spotify sanatçı sayfalarında etkinlikleri listelemeye başlayacak - Haberler - indir.com

Spotify sanatçı sayfalarında etkinlikleri listelemeye başlayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-17 20:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Yaşanan Covid-19 salgını ile artık insanların bir araya gelip konserler gibi kalabalık alanlarda gerçekleştirilen etkinliklere gitmesi imkansız bir hale geldi.

Müzik dinleme platformu olan Spotify, bu durum neticesinde, uygulamadaki “Turda” alanında bazı yeniliklere yöneldi. Bugünden itibaren her türlü sanal etkinliği aynı sekmeden izleyebilirsiniz.

Huawei Petal Search, gelişmiş bir arama motoru haline geliyorHuawei Petal Search, gelişmiş bir arama motoru haline geliyor

Bu yenilik ne işe yarıyor?

Müzisyenlerin, performans listelerini Songkick aracılığı ile ayarlamaları gerekecek fakat canlı akışın kendisi TwitchYouTube ve Instagram gibi popüler sosyal medya platformlaında sunulabilecek.

Uygulamanın Turda bölümünde (muhtemelen sanal) Ticketmaster etkinliklerinin sayısı da otomatik olarak görünüyor olacak

Karantinada döneminde sıkılıp biraz eğlenmek istiyorsanız eğer, bahsettiğimiz bu uygulamaya özel “Konserler” sekmesine de etkinlikler ekleniyor. Bu sekme üzerinden canlı podcast kayıtlarını, evde veya stüdyo içi performansları ve etkileşimli soru-cevap oturumlarının tanıtımlarına da erişim sağlayabilirsiniz.

Müzik dinleme platformu Spotify, muazzam bir platform ve 299 milyon güçlü kullanıcı, en sevdikleri sanatçıların şu an da neler yaptığını bilmek istiyor. Sanal etkinlikler sadece değerli bir eğlence kaynağı değil, aynı zamanda fiziksel konserlerin kısıtlama olmaksızın geri gelmesini beklerken sanatçıları desteklemenin kritik bir yolu.

 


Huawei, donanım yasağıyla resmen karşı karşıya!Huawei, donanım yasağıyla resmen karşı karşıya!

PAYLAŞ