Huawei Petal Search, gelişmiş bir arama motoru haline geliyor - Haberler - indir.com

Huawei Petal Search, gelişmiş bir arama motoru haline geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-14 18:15:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Huawei’nin AppGallery’de yer almayan popüler uygulamaların APK’sının indirilmesini sağlayan bir uygulamayken, şimdi ise adeta bir arama motoruna dönüşüyor. Petal Search, Huawei cephesinde tıpkı Google Play Store gibi Google hizmetlerinden yoksun olan Huawei kullanıcıları için AppGallery’de yer almayan popüler uygulamaların APK’larının yer aldığı ve yükleme olanağı sunduğu bir uygulamaydı. Ancak oldukça hızlı gelişen ve büyüyen bu servis, yeni bir projeye dönüştü ve Huawei, Petal Search’ü daha genel bir arama motoru haline getirmek için genişletme kararı aldı.

Petal Search, arama motoruna dönüşüyor

Tanıtımı yapılan Huawei FreeBuds Pro özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Huawei FreeBuds Pro özellikleri ve fiyatı

Petal Search, artık standart bir arama motoru olarak çalışıyor ve genel aramalar, haberler, videolar ve fotoğraflar için arama sonuçları sunabiliyor. Diğer yandan arama motoru özelliği sayesinde alışveriş ve uçuş rezervasyonları da yapılabiliyor. Ülkemizde gelişmiş kullanımına başlanılan Petal Search’ü AppGallery üzerinden Huawei mobil cihazınıza indirebilirsiniz. Hızlı erişim için ana sayfanıza Petal Search widget olarak da dahil edebilirsiniz. Raporlara göre Huawei, Google’a göre daha bağımsız olabilmek adına kendi Celia dijital asistanını da entegre ederek Petal Search’ü daha da iyileştirmeyi ve kullanıcı deneyimini yükseltmeyi hedefliyor.

Sadece dört aydır ortaklık olmasına karşılık, Petal Search son derece işlevsel bir aram motoruna dönüşmüş durumda. Şirketin asıl amacının ise Petal Search’ü Google’a rekabet edecek seviyede bir arama motoru haline getirmek diyebiliriz. Bakalım Huawei Petal Search ile ne gibi seviyelere gelebilecek göreceğiz.


Huawei MateBook 14 özellikleri ve fiyatıHuawei MateBook 14 özellikleri ve fiyatı
Huawei arama motoru ile sahnede: Petal SearchHuawei arama motoru ile sahnede: Petal Search

PAYLAŞ