Spotify günlük ve haftalık abonelik sistemleri için harekete geçti - Haberler - indir.com

Spotify günlük ve haftalık abonelik sistemleri için harekete geçti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-16 13:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bir süre önce yeni bir abonelik sistemi üzerinde çalıştığı iddialarıyla gündeme gelen Spotiyf günlük ve haftalık olmak üzere "Premium Mini" adlı yeni abonelik paketlerini duyurdu.

Dünyanın en çok kullanılan çevrimiçi müzik kütüphanesi Spotify, yeni bir abonelik planı tanıttı. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre "Premium Mini" olarak adlandırılan bu abonelik sistemi, kullanıcılara sadece bir günlük ya da bir haftalık olmak üzere belli bir süreliğine kısıtlı bir premium deneyimi sunuyor. Üstelik oldukça uygun fiyatlı olan bu abonelik sistemi pandemi döneminde kullanıcılar tarafından beğenilecek gibi duruyor. Spotify, bu abonelik planını şimdilik sadece Hindistan'da kullanıma sunmuş olsa da, şirketin bu abonelik sistemini ilerleyen günlerde tüm ülkelerde yayımlaması da oldukça muhtemel.

Spotify 2020 yılının Türkiye özetini resmi olarak açıkladıSpotify 2020 yılının Türkiye özetini resmi olarak açıkladı

Spotify kısa süreli kullanıcılar için avantajlı paketlerini duyurdu

Yeni abonelik sisteminin detaylarına baktığımızda ise Spotify'ın Premium Mini abonelik planı, kullanıcılara sadece 30 müzik indirme imkanı sunduğunu görüyoruz. Bu plandan yararlanan bir kullanıcının Spotify'ın premium özelliklerini sadece mobil uygulama üzerinden erişim sağlayabiliyor. Uygulamanın web ya da masaüstü sürümü bu abonelik planının dışında kalıyor. 

Spotify 3 aylık deneme kampanyasını yeniden başlattı

Yapılan resmi açıklamaya göre oldukça uygun bir fiyat etiketine sahip olan bu mini abonelik seçeneklerinden örneğin sadece bir günlük premium abonelik isteyen bir kullanıcı, 75 kuruş ödeme, haftalık abonelik paketi satın almak isteyen bir kullanıcının ise 2,50 TL civarında bir ücret ödemesi yeterli.

Tabi ki de günlük 75 kuruş ödeyerek aboneliğinizi istediğiniz kadar uzatabilirsiniz fakat platformun bu yeni özelliği, özellikle uygulamayı kısa süreli kullanan kullanıcılar için oldukça avantajlı bir seçenek olarak kullanıma sunuldu. Spotify'ın aylık abonelik ücreti 22,5 TL'yeken, 23,99 TL karşılığında Spotify Duo hesabı satın alarak, Spotify'ın tüm premium özelliklerinden iki kişi de yararlanabiliyorsunuz. Spotify’ın bu yeni abonelik ücretlerinin Hindistan Rupi’sine göre hesaplandığının da altını çizmek gerek. Yani bu sistem Türkiye’ye gelirse ücretlerde değişiklikler olabilir.


İlgili uygulamalar
Spotify Premium ücretsiz kampanya sunuyorSpotify Premium ücretsiz kampanya sunuyor
Spotify'a telefondaki diğer müzikleri dinleme özelliği nasıl çalışacak?Spotify'a telefondaki diğer müzikleri dinleme özelliği nasıl çalışacak?

PAYLAŞ