Spotify Premium ücretsiz kampanya sunuyor - Haberler - indir.com

Spotify Premium ücretsiz kampanya sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-03 18:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler müzik dinleme platformlarının başında gelen Spotify, yeni bir kampanya ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Spotify Premium ilk üç ay ücretsiz deneme kampanyası tekrar başladı. Bu kampanaya sayesinde kullanıcılar ilk üç ay boyunda platformdan ücret ödemeden faydalanabilecekler. 

Spotify Premium’un ilk 3 ay ücretsiz olacak

Dünyanın en çok kullanılan çevrimiçi müzik dinleme kitlesine sahip olan müzik dinleme platformu Spotify, kullanıcılara hizmet etmeye başladığı dönemden bugüne kadar bazı zamanlar içerisinde ücretsiz Spotify Premium kampanyası sunuyordu. Spotify platformunun normal fiyatı aylık olarak 17.99 TL olduğunu düşünmek gerekirse toplamda 54 TL'lik ücretsiz abonelik hizmeti sunan Spotify, bu yeni kampanyasını 31 Aralık 2020'ye kadar sunuldu. 

Spotify artık sanatçılara daha çok söz hakkı tanıyacakSpotify artık sanatçılara daha çok söz hakkı tanıyacak

Söz konusu bu Spotify kampanyasından faydalanmak için yeni bir hesap açmanız gerekecek. Daha önce Spotify Premium kullanan müşteriler bu kampanyadan faydalanamıyorlar. Aynı zamanda yeni hesap açtığınız zaman, daha önce Premium hesabınız üzerinden kullandığınız kredi kartı ya da banka kartından farklı bir kart kullanmanız gerekiyor. Ücretsiz olan deneme süreniz bittiğinde ise standar atlık ücret hesabı9nıza girdiğiniz karttan çekilmeye başlanacak. Spotfiy bu kampanaya ile beraber kullanıcıları mutlu edecek gibi gözüküyor. 

 


İlgili uygulamalar
Spotify Türkiye Instagram hesabı açtıSpotify Türkiye Instagram hesabı açtı
Spotify'da 300 binden fazla kullanıcıların bilgileri ele geçirildiSpotify'da 300 binden fazla kullanıcıların bilgileri ele geçirildi
Spotify'da Hikayeler özelliği için kolları sıvadıSpotify'da Hikayeler özelliği için kolları sıvadı

PAYLAŞ