Spotify'a telefondaki diğer müzikleri dinleme özelliği nasıl çalışacak? - Haberler - indir.com

Spotify'a telefondaki diğer müzikleri dinleme özelliği nasıl çalışacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-13 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler müzik dinleme platformu olan Spotify için yeni özellikler geliştirilmeye devam ediyor. Sürekli olarak güncellenerek yeni özellikler kazanmaya devam eden uygulaam için şimdi ise Android sürümünde yeni bir özellik keşfedildi. Ortaya çıkan detaya göre Spotify’ın telefonlara indirilmiş olan diğer müzikleri de çalabileceği ortaya çıktı. Söz konusu bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı ise henüz bilinmiyor. Spotify’ın üzerinde çalıştığı bir yeni özellik daha ortaya çıktı.

Tersine mühendislik işlemleri sayesinde uygulamalara gelecek olan yeni özellikleri ortaya çıkartan Jane Manchun Wong tarafından Spotify’ın bu yeni özelliği ortaya çıkarıldı. Yeni özelliğe göre telefondaki müzikleri de çalabileceği belli oldu. Kullanıcılar özellik sayesinde telefonlarına indirdikleri diğer müzikleri de Spotify üzerinden oynatabilecekler.

Spotify 2020 yılının Türkiye özetini resmi olarak açıkladıSpotify 2020 yılının Türkiye özetini resmi olarak açıkladı

Spotify’ın yeni bir özelliği ortaya çıktı

Wong, Soptify ekibinin üzerinde çalıştığı belirtilen bu yeni özelliği uygulamanın Android sürümünde keşfedildi. Özelliğin detaylarına da erişen Wong, Spotify’ın bir müzik çalar uygulaması olarak kullanılabileceği de ifade etti. Artık Spotify haricinde telefonda indirilen müzikleri de kullanıcılar uygulama üzerinden dinleyebilecekler. Bu sayede kullanıcılar için gelişmiş bir arayüz imkanı sunulmuş olacak. Spotify’ın telefondaki diğer müzikleri çalma özelliğini, Ayarlar menüsüne dahil edilecek olan yeni bir seçenek ile sunulacak. Bir kullanıcı bu seçeneği aktif ettiği zaman telefondaki tüm müzik dosyaları Spotify’a entegre olmuş olacak. Bu sayede ise başka kaynaktaki indirilen müzikler de Spotify üzerinden dinlenebilecek.

Kullanıcılar telefonlarındaki müziklere erişebildikleri farklı bir çalma listesi ile karşılaşacaklar. Spotify’ın yeni özelliği ile hala bilinmeyen detaylar bulunuyor. Bu özelliğin sadece Premium kullanıcılara mı özel olacağı yoksa ücretsiz üyelikler de bu özelliği kullanabilecek mi göreceğiz. İlerleyen günlerde güncelleme ile özelliğin Spotify kullanıcılarına sunulması bekleniyor. Şuan için bilinenlerin bunlaradan ibaret olduğunu belirtelim.  


İlgili uygulamalar
Spotify 3 aylık deneme kampanyasını yeniden başlattıSpotify 3 aylık deneme kampanyasını yeniden başlattı
Spotify Premium ücretsiz kampanya sunuyorSpotify Premium ücretsiz kampanya sunuyor

PAYLAŞ