Sony'nin giyilebilir kliması satışta! - Haberler - indir.com

Sony'nin giyilebilir kliması satışta!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-24 14:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Son dönemlerde giyilebilir teknoloji alanında çalışmalar yapan Sony ikinci nesil giyilebilir kliması Reon Pocket 2'yi tanıttı.

Japonya merkezli teknoloji şirketi Sony, yaz aylarının sıcak dönemlerinde sürekli dışarıda olanlar ve gittiği ortamda klima olmayanlar için geçtiğimiz yıl giyilebilir klima olarak tanımladığı Reon Pocket adında ilginç ancak ilgi uyandıran bir ürün tanıtmıştı. İlk ürüne olan ilgiden memnun olan şirket bugün ürünün ikincş nesil versiyonunu tanıttı.

Sony Xperia'nın yeni modellerinin tanıtım tarihi açıklandıSony Xperia'nın yeni modellerinin tanıtım tarihi açıklandı

Yeni tanıtılan Reon Pocket 2, geçtiğimiz sene tanıtılan model ile büyük ölçüde aynı ürün. Ama Sony’nin yaptığı açıklamaya göre yeni nesil giyilebilir klimasının ısı emilimini iki kat artırdığını, bu sayede de daha iyi bir "soğutma" performansı sunuyor. Ayrıca Reon Pocket 2'de suya karşı koruma da iyileştirilmiş durumda ki bu, giyilebilir klimanın hafif egzersiz sırasında da kullanılabilmesini sağlıyor.

Geçtiğimiz sene tanıtılan Reon Pocket daha çok insanların kavurucu sıcaklar altında işe gidip gelirken serin kalmasını amaçlıyordu. Yeni nesil üründe ise Sony, durağan sporları da hedef kitlesi içine dahil etti ve şirket, giyilebilir klimanın yerleştirilebileceği özel ceplere sahip golf kıyafetleri üretmeleri için Le Coq Sportif, Munsingwear ve Descente gibi spor giyim markalarıyla anlaşma yaptı.

Bunun yanı sıra şirket Reon Pocket 2 için bir boyunluk aksesuarı da tasarlamış durumd. Bu aksesuarları birinci nesil ürünü aldığınızda kullanabilmek için bir de özel cepli atlet satın almanız gerekiyordu. Buradan yola çıkarak şirketin Reon Pocket 2 ile birlikte devrimsel bir yenilik sunmasa da açık bir şekilde daha kullanışlı bir ürün tasarladığını söyleyebiliriz. Ancak bu küçük geliştirmeler cihazın fiyat etiketinin de biraz artmasına neden olmuş. Birinci neslin 120 dolarlık fiyatına karşılık yeni Reon Pocket 2, 138 dolar fiyat etiketine sahip.

 


Sony Playstation 5 kutusu değişiyorSony Playstation 5 kutusu değişiyor
Sony yanlışlıkla video abonelik servisini duyurduSony yanlışlıkla video abonelik servisini duyurdu

PAYLAŞ