Sony yanlışlıkla video abonelik servisini duyurdu - Haberler - indir.com

Sony yanlışlıkla video abonelik servisini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-22 09:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

VGC tarafından yapılan haberlerden elde edilen bilgilere göre Sony yanlışlıkla bir abonelik servisinin duyurusunu gerçekleştirdi. PlayStation Polonya sitesinde yayınlanan bir internet sayfası üzerinde Sony'nin planını ortaya çıkardı. Başarılı şirket Sony, PlayStation Plus Video Pass'i yanlışlıkla duyurarak birçok PS kullanıcısının şaşırmasına sebep oldu. Bugün kısa bir süreliğine aktifleşen bu internet sitesi PS Plus, abonelerine yönelik olan bu özel servisin bazı detaylarını gün yüzüne çıkarmış oldu. 

PS kullanıcıları Video Pass ile karşılaştı

PlayStation Plus Video Pass, yalnızca PS Plus abonelerine özel olarak sunulan bir hizmettir. Ancak PlayStation kullanıcıları Xbox Game Pass hizmetine alternatif olarak bir servis bekleniyordu. Bugün yanlışlıkla yayınlanan bir sayfa üzerinde PS Plus Video Pass'ın bir logosu ve servis ile ilgili olarak bir açıklamada bulundu. Söz konusu bu açıklamada "PlayStation Plus kullanıcılarına sınırlı bir süre için sunulan yeni bir avantaj… PS Plus Video Pass, 22.04.21’den 22.04.22’ye kadar aktif bir deneme hizmetidir. Abonelik avantajı Polonya’daki PS Plus kullanıcıları tarafından kullanılabilir.” şeklinde bir açıklama yer alıyor. 

Xiaomi Mi 11'in DxOMark sonucu hayal kırıklığı yarattıXiaomi Mi 11'in DxOMark sonucu hayal kırıklığı yarattı

VGC tarafından paylaşılan görsellerde PS Plus Video Pass içerisinde bulunan birkaç yapım görüntülenebiliyor. Bu yapımlar şu şekilde; Venom, Zombieland Double Tap ve Bloodshot. Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan servisin sadece bir bölgeye mi yoksa tüm dünyada mı kullanıcıya sunulacağı şu an için belli değildir. Geçtiğimiz ay içerisinde Sony, PlayStation Store üzerinden bu yılın son günlerine doğru TV ve film içerikleri satışını duyuracağının bilgisini vermişti. Yine de daha önce alınan TV ce film içeriklerine ulaşmak mümkün olacak. Şirketin bu şekilde bir çalışmada bulunmasındaki en büyük sebep, Xbox Game Pass servislerinin olduğu belirtiliyor. Sony, PS Plus'a yeni alanlar ekleyerek, PS Plus'ın değerini daha da artırmak istiyor. Yine de Sony'nin yapması gereken en iyi planın Xbox Game Pass’e karşı olan bir servis sunması olduğu belirtiliyor. Şirket, elinde olan film haklarıyla beraber bir nebze de olsa PS Plus Video Pass'e değer katacaktır. Ancak PS kullanıcıları Xbox Game Pass servisine bir rakip bekliyor. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 


Sony Playstation 5 kutusu değişiyorSony Playstation 5 kutusu değişiyor
Bitcoin, düşüş sonrası toparlamaya başladıBitcoin, düşüş sonrası toparlamaya başladı
iPhone 13'ün son tasarımı ortaya çıktıiPhone 13'ün son tasarımı ortaya çıktı

PAYLAŞ