Sony Xperia 2'nin basın görselleri paylaşıldı - Haberler - indir.com

Sony Xperia 2'nin basın görselleri paylaşıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-04 12:20:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Kısa bir süre sonra başlayacak olan IFA 2019 fuarında boy gösterecek olan akıllı telefon modelleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise Sony şirketinin Xperia 2 olarak adlandırarak piyasaya sürmesi beklenen yeni cihazlarının tasarım görselleri ortaya çıktı. Japon teknoloji şirketi Sony, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan IFA 2019 fuarında yeni bir akıllı telefon modeli tanıtması bekleniyor. Modelin muhtemel olarak Xperia 2 olarak gelmesi beklenirken, Xperia 1 cihazından daha küçük bir ekranla gelmesi düşünülüyor. Son ortaya çıkan detaylara göre ise yeni Xperia 2 modeli 6.1 inçlik bir boyuta sahip olacak.

Sony Xperia 2 Geliyor

Sürpriz Model Sony Xperia 2 Ortaya ÇıktıSürpriz Model Sony Xperia 2 Ortaya Çıktı

WinFuture kaynaklı siteye göre cihazın farklı renk seçeneklerine sahip yeni görselleri yayınlandı. Buna göre bu yeni model 21:9 en boy oranına sahip olacakken 6.1 inçlik sinematik olarak FHD+ çözünürlüklü bir ekran göreceğiz. Ayrıca Sony’nin resmi Instagram hesabı üzerinden teaser videosunu da yayınladığını belirtelim. Yayınlanan video detaylarında IFA 2019’da boy gösterecek olan kompakt faktörlü yeni akıllı telefon işaret ediliyor. Cihaz henüz gözükmese de, “avucunuzdaki Xperia” şeklinde bir tabir bulunuyor. Bu tabir ile beraber küçük ekranlı bir modelinde yolda olabileceği akıllara geliyor.

Şuan için yeni Xperia 2 hakkında bilinenler bunlardan ibaret olurken, 5 Eylül tarihinde Berlin’deki IFA etkinliği kapsamında tanıtım gerçekleştirilecek. Bakalım Sony’nin beklediği yükseliş Xperia 2 modeli ile olacak mı göreceğiz.


Sony Xperia F detayları ortaya çıktı! İşte Xperia F özellikleriSony Xperia F detayları ortaya çıktı! İşte Xperia F özellikleri
Sony Xperia 2 tasarımı kendini gösterdiSony Xperia 2 tasarımı kendini gösterdi

PAYLAŞ