Sony Xperia F detayları ortaya çıktı! İşte Xperia F özellikleri - Haberler - indir.com

Sony Xperia F detayları ortaya çıktı! İşte Xperia F özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-08 16:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarında uzun zamandır adından söz ettirmekte geri kalan Sony’nin satışları günden güne daha kötüye gidiyordu. Ancak Sony, son dönemlerde yaşadığı sarsıntıları geride bırakmak için harekete geçti. Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Sony Xperia F ile birlikte, Sony’de katlanabilir telefon pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. 

Katlanabilir telefon teknolojisi son dönemlerin en trend tasarımları arasında yer alsa da, bu teknoloji henüz gelişme aşamasını tamamlamış değil. Bu nedenle markaların arasındaki rekabette oldukça büyük. Şuan katlanabilir telefon piyasasında Samsung Galaxu Folf ve Huawei’nin Mate X serisi liderliği korusa da bu durum her an değişebilir. 

Huawei Mate X “En İyi Bağlı Mobil Cihaz” ödülü aldı!Huawei Mate X “En İyi Bağlı Mobil Cihaz” ödülü aldı!

Katlanabilir telefon Huawei Mate X Hakkında Resmi Açıklama

Sony’nin piyasaya sürmek için hazırlandığı Xperia F, direkt olarak Samsung ve Huawei’yi hedef alıyor. İki markaya rakip olmayı planlayan Sony’nin yeni cihazı hakkında henüz bilgiler kısıtlı olsa da, Xperia F’in 2020 senesinde pazara giriş yapması bekleniyor. 

Xperia F’in beklenen teknik özellikleri 

Katlanabilir telefon pazarının öncüsü Samsung olacak

Sony Xperia F hakkında bir kullanıcı tarafından henüz geliştirilmekte olan prototipe ait bilgiler sızdırıldı. Sızdırılan bilgilere göre, Xperia F, Snapdragon 855 işlemciden gücünü alması bekleniyor. Ancak Xperia F’in batarya olarak son dönemlerdeki telefonlara göre beklentilerin altında kalacağını söyleyebiliriz. Sony Xperia F’de 3,220 mAh batarya kullanmayı planlıyor. Ancak 5G modem desteğine sahip olması beklenen Xperia F’in Qualcomm X50 modeme sahip olması bekleniyor. LG ekran panelinin yanı sıra 10x zoom desteğine sahip olması beklenen kameranın kullanıcıların kamera beklentisini de karşılaması bekleniyor. 

Sony’nin yeni ürünü olan Xperia F ile ilgili olan bilgiler şimdilik bu kadar. Önümüzdeki sene pazara girmesi beklenen Xperia F ile ilgili bilgileri ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz 


Katlanabilir telefon Huawei Mate X Hakkında Resmi AçıklamaKatlanabilir telefon Huawei Mate X Hakkında Resmi Açıklama
Samsung Galaxy Fold'da Yaşanan Sorunlar Huawei Mate X'e YaradıSamsung Galaxy Fold'da Yaşanan Sorunlar Huawei Mate X'e Yaradı

PAYLAŞ