Sony Xperia 2 tasarımı kendini gösterdi - Haberler - indir.com

Sony Xperia 2 tasarımı kendini gösterdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-11 14:11:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz sektörünün önemli isimlerinden Sony, çeşitli üretimleri ile takipçilerini mutlu etmeyi başaran önemli şirketler arasında yerini alıyor. Söz konusu akıllı cihazın internete düşen kılıf görselleri sayesinde söz konusu cihaz hakkında bir takım bilgiler ortaya çıktı. Sony Xperia 2 adlı akıllı cihazın tasarımının nasıl olduğu hakkında kılıfına bakarak yanıt almak oldukça kolay. Amiral gemisi özelliğini taşıyan akıllı cihazın IFA 2019 tarihinde tanıtılması bekleniyor. 

Sony Xperia 2 adlı ürüne ait olduğu düşünülen birkaç görsel Slashleaks adlı site üzerinden yayınlandı. Söz konusu bu akıllı cihazın tasarım bilgileri geçtiğimiz hafta içerisinde internette yerini almıştı. Konu ile ilgili daha önce de çeşitli sızıntılar ortaya çıkmıştı, şuan elde edilen bilgiler ile geçtiğimiz dönemde ortaya çıkan sızıntılar birbiri ile paralellik gösteriyor. Daha önce elde ettiğimiz bilgileri değerlendirdiğimiz taktirde Sony Xperia 2 adlı akıllı cihazın Şubat ayı itibariyle piyasada yerini alan Sony Xperia 1 adlı akıllı cihazın daha küçük bir versiyonu gibi görüneceği hakkında çeşitli bilgiler mevcuttu. Burada önemli olan detay ise cihazın yine 21:9 görüntü oranı ile beraber gelmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda Snapdragon 855 yonga çipi,  6 GB RAM ve bunun yanı sıra aynı zamanda 3.000 mAh kapasiteye sahip bir pil gücü ile gelmesi de beklentiler arasındadır. 

Sony'den Düşük Bütçeli Telefon Geliyor!Sony'den Düşük Bütçeli Telefon Geliyor!

Sony Xperia 2, IFA 2019 etkinliğinde tanıtılacak

Sony Xperia 1'in devam niteliğinde karşımıza çıkan Sony Xperia 2 adlı akıllı cihazın arkasında yer alan kamera sistemi Sony Xperia 1'de olduğu gibi orta kısımda yer almayacak. Kamera dizilimi yeni akıllı cihazda sol üst köşede yerini alacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda Sony Xperia 2 adlı cihazın önceki akıllı cihazdan daha kompakt bir tasarım doğrultusunda üretileceği söyleniyor. 

Akıllı cihaz sektörünün önemli isimlerinden Sony, yeni amiral gemisi niteliğindeki akıllı cihazını büyük olasılıkla 6.11 Eylül tarihleri arasında Berlin'de gerçekleşecek. Sony'nin bu akıllı cihazınıza kavuşmak için birkaç ay daha beklememiz gerekiyor. Hem tasarımsal olarak hem de teknik özellikleri ile kullanıcıların beklentilerini karşılayacak olan Sony Xperia 2 adlı akıllı cihaz çok yakın zamanda raflarda yerini alacak. Gelişmiş düzeyde özellikleri ile de kullanıcıların beğenisini kazanacak. 

 


Sony, Microsoft ve Nintendo'dan Amerika'ya Protesto Geldi!Sony, Microsoft ve Nintendo'dan Amerika'ya Protesto Geldi!
Sony Xperia F detayları ortaya çıktı! İşte Xperia F özellikleriSony Xperia F detayları ortaya çıktı! İşte Xperia F özellikleri
Sony'nin rulo ekranlı telefonu sızdırıldıSony'nin rulo ekranlı telefonu sızdırıldı

PAYLAŞ