Samsung TV'ler TikTok desteğine kavuşuyor - Haberler - indir.com

Samsung TV'ler TikTok desteğine kavuşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-15 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung, sosyal medya platformu TikTok ile yapmış olduğu bir iş birliği ile sosyal medya platformunun tam ekran uygulamasının akıllı televizyon modellerine geleceğini duyurdu. Önümüzdeki günlerde ilk etapta Avrupa’da satışta olacak olan Sero TV ile gerçekleşecek bu durum sonrasında 2018 ve daha yeni model TV’lere de bu desteğin geleceğini göreceğiz. Diğer yandan 2021 yılı ile beraber çıkacak olan tüm Samsung akıllı televizyon modelleri de TikTok uygulamasını açabilecek.

Şirketin son yılların popüler sosyal medya uygulaması TikTok ile yaptığı iş birliği ile beraber TikTok akıllı TV uygulaması, Samsung akıllı televizyonlara özel olarak gelecek. İlk Samsung Sero TV kullanıcılarına sunulacak uygulamayı daha sonra 2018-2020 model Samsung akıllı televizyonlar için de yayınlanmaya başlayacağını göreceğiz.

Samsung son üç senenin en yüksek satış rakamına ulaştıSamsung son üç senenin en yüksek satış rakamına ulaştı

Samsung akıllı televizyonlara TikTok geliyor

Samsung Sero TV bir yıl gibi bir süre önce duyurulmuştu. Bu tv’nin dikey olarak kullanılabiliyor olması dikkatleri çekerken, önümüzdeki günlerde bazı Avrupa ülkelerinde saışta olacak model TikTok desteği sayesinde ilgi çekmesi bekleniyor. Gelen bilgiler kapsamında TikTok’un Samsung televizyonlar için geliştirmiş olduğu bu uygulaması, Sero TV’de hem yatay hem de dikey bir şekilde kullanılabilecek. Bu sayede kullanıcılara üst seviye bir deneyim sunulmuş olacak. TikTok kullanan kullanıcılar artık içerikleri televizyonları üzerinden en iyi bir deneyim ile izleyebilecekler. Diğer yandan TikTok’un mobil uygulama tarafındaki her işlevselliği, Samsung TV uygulamasın da da kullanılabilecek olacak.

Ayrıca Samsung, TikTok TV uygulamasının genişletilerek şirkete göre 2021 yılı ile beraber pazara girecek olan tüm Samsung televizyonlar için TikTok TV desteğinin olmasını hedefliyor. Bu sayede 2020 yılının en çok indirilen uygulamasından olan TikTok’un TV desteği ile rakiplerinin önüne geçmesi bekleniyor. Bakalım uygulama ne kadar işlevsel çalışacak göreceğiz.


Ericsson patent anlaşmazlıkları nedeniyle Samsung'u dava ettiEricsson patent anlaşmazlıkları nedeniyle Samsung'u dava etti
Samsung Galaxy S21 tanıtım tarihi resmileştiSamsung Galaxy S21 tanıtım tarihi resmileşti

PAYLAŞ