Samsung Galaxy S21 tanıtım tarihi resmileşti - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S21 tanıtım tarihi resmileşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-14 16:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un Galaxy S21 serisinin Ocak ayında tanıtılacağına yönelik birçok iddia bulunuyor. Şimdi ise Hindistan’da bulunan bir mağaza tarafından serinin söz konusu tanıtım tarihi açıklandı. Buna göre ise Samsung, Galaxy S21 serisini 14 Ocak tarihinde yapacağı UNPACKED etkinliği ile beraber tanıtacak. Teknoloji devi Samsung’un ortaya atılan iddiaları kapsamında Galaxy S21 model ailesinin Ocak ayında tanıtılacağı gözüküyor. Şirket bu yeni akıllı telefon modelinde yeni bir tasarım anlayışını benimsemesi bekleniyor. Donanım tarafında ise üst seviye yeniliklerin olması bekleniyor.

Bazı düşüncelere göre Ocak ayının sonlarında tanıtılacak olan bu yeni serinin tanıtılacağı tarih de Hindistan’daki Samsung mağazası tarafından açıklandı.

Samsung Galaxy A52 5G tasarımı ortaya çıktıSamsung Galaxy A52 5G tasarımı ortaya çıktı

Samsung Galaxy S21 tanıtım tarihi ortaya çıktı

Samsung’un Hindistan kaynaklı mağazası Samsung Opera House yöneticileri tarafından Android Authority’ye bazı açıklamalar yapıldı. Söz konusu yöneticiler, Güney Koreli markanın yeni Galaxy S1 ailesinin 14 Ocak tarihinde yapılacak olan UNPACKED etkinliği ile beraber tanıtılacağını söyledi. Diğer yandan akıllı telefon ailesinin 29 Ocak’ta ise Hindistan’da pazara sürüleceği yapılan açıklamalar arasında bulunuyor. Mağaza yöneticileri modelin diğer ülkelerde ise aynı tarihte çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmiyor.

Diğer yandan bu mağaza yöneticileri serinin en güçlü modeli olacak olan Galaxy S21 Ultra modeli hakkında da bazı bilgiler yayınladı. Buna göre Galaxy S21 Ultra modelinde 108 MP’lık bir ana kamera ile lazer otomatik odak özelliği ve iki adet 10X optik zoom özellikli 10 MP kameraya sahip olacağını belirtti. Yeni ailesinin hızlı şarj tarafında 30W adaptörlere destek sunması beklenirken, S Pen uyumlu kılıfların da bir süre önce ortaya çıkması cihazı S Pen’li olarak geleceğini akıllara getiriyor. Bakalım Galaxy S21 ailesi beklendiği gibi 14 Ocak tarihinde tanıtacak mı göreceğiz.  


Samsung Galaxy Store en iyileri açıklandıSamsung Galaxy Store en iyileri açıklandı
Samsung son üç senenin en yüksek satış rakamına ulaştıSamsung son üç senenin en yüksek satış rakamına ulaştı

PAYLAŞ