Samsung Galaxy Note 10 Lite Türkiye’de satışa çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10 Lite Türkiye’de satışa çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-25 15:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Uzun süredir merakla beklenen akıllı cep telefonu modellerinden biri olan Samsung Galaxy Note 10 Lite, Türkiye'de resmi olarak satışa sunuldu. Söz konusu akıllı cihaz fiyat bilgisi ve özellikleri yazımızda yer alıyor. Şöyle ki, Samsung Galaxy Note 10 Lite genel Note 10 serisinin en düşük özellikli ve bütçe dostu olan versiyonu olarak Galaxy S10 Lite ile beraber tanıtılmıştı. Özellik olarak sadece S Pen isteyen fakat normal Note 10'lara da maddi olarak yetemeyen kullanıcılara hitap eden bu cihaz, kısa süre önce Türkiye'de de satışa sunuldu. Söz konusu bu modelin Samsung Türkiye garantili 128 GB fiyatı ise 4.999 TL olarak açıklandı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz yılı son derece güçlü cihazlarla geri bıraktı. Bununla beraber hız kesmeden çalışmalara devam eden Samsung, bu yıl da tüketicinin gözdesi olacak ürünlerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Akıllı cihazların Lite versiyonları artık neredeyse tüm üreticiler tarafından tercih ediliyor. Popüler akıllı cihaz modellerinin daha sade ve uygun fiyatlı bir şekilde karşımıza çıkan akıllı cihazların adına Lite ekleniyor. 

Ucuz Note 10'un ismi Galaxy Note 10 Lite olduUcuz Note 10'un ismi Galaxy Note 10 Lite oldu

Galaxy S10 Lite sonrasında satışa çıkmış olmasıyla kullanıcıları sevindiren bir cihaz olup, görebileceğiniz üzere standart bir tasarıma sahiptir. Söz konusu cihazın arka kısmında bir adet kamera modülünün yer aldığı bu model, ön kamerayı ise ekranda bir delik içerisinde taşıyor. Genel olarak cihazın çerçeveleri ince olup S Pen'i gövdesinde bulunduran bu akıllı cihaz, farklı bir görünüme sahip olmasa da son derece şık bir görünüme sahiptir. Samsung Galaxy Note 10 Lite'ın 1-2 hafta içerisinde 4.500 TL‘ye kadar ineceği tahmin ediliyor. 

Samsung Galaxy Note 10 Lite'ın özellikleri

Samsung Galaxy Note 10 Lite 6,7 inç 2400×1080 piksel Super AMOLED ekran üstüne kurulu olup kullanıcılara ekran konusunda kusursuz bir tasarım sunuyor. Cihazın tasarımında çok büyük farklılıklar olmasa bile cihazın şık bir görünüm sunduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Gücünü Exynos 8895 işlemciden alan Samsung Galaxy Note 10 Lite, 6 GB / 8 GB RAM ile de gücünü destekliyor. 128 GB temel depolamaya sahip olarak kullanıcıların karşısına çıkan bu cihaz S Pen kullanmak isteyen ve uygun fiyatlı olsun diyenlerin tercih edeceği modeller arasında yer alıyor.

Söz konusu cihazın ön kısmında 32 megapiksel F2.2 kamera yer alan ve 4.500 mAh pile sahip olan Galaxy Note 10 Lite, arkasında üçlü kuruluma yer veriyor. Burada 12 megapiksel F1.7 + 12 megapiksel F2.2 ultra geniş açı + 12 megapiksel F2.4 telefoto (2x zoom) kameralar bir araya geliyor. Model kutusundan Android 10 + One UI 2 ile çıkıyor. Bu şekilde cihaz kamera kısmında da kullanıcıların beklentilerini karşılayacaktır. Genel özellikleri itibariyle kullanıcılar tarafından merakla beklenen Samsung Galaxy Note 10 Lite, S Pen aracı ve teknik özellikleriyle kullanıcıların beklentilerini karşılayacak ve profesyonel bir kullanım sunacaktır. 

 


Samsung Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S10 Lite’ın çıkış tarihi belli olduSamsung Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S10 Lite’ın çıkış tarihi belli oldu
Basın görselleri sızdı! Merak edilen Samsung Galaxy Note 10 Lite özellikleri!Basın görselleri sızdı! Merak edilen Samsung Galaxy Note 10 Lite özellikleri!
Samsung Galaxy Note 10 Lite özellikleriSamsung Galaxy Note 10 Lite özellikleri

PAYLAŞ