Ucuz Note 10'un ismi Galaxy Note 10 Lite oldu - Haberler - indir.com

Ucuz Note 10'un ismi Galaxy Note 10 Lite oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-14 12:34:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Galaxy Note 10 serisiyle büyük bir yankı uyandıran Samsung’un uygun fiyatlı Note cihazının adı belli oldu. 

Geçtiğimiz aylarda teknoloji devi Samsung’un uygun fiyatlı bir Note cihazını pazara süreceğini sizlere duyurmuştuk. Çıkış yaptığı günden beri Note ailesinin performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran şirket yeni bir strateji izleme kararı aldı. Cihaz fiyatlarının artması nedeniyle bazı kullanıcıların Note ailesine erişememesi durumuna bir çözüm getiren marka bir fiyat performans ürünü üzerinde hazırlıklara başladı.  

Merakla beklenen Samsung Galaxy S11 çıkış tarihi sızdırıldıMerakla beklenen Samsung Galaxy S11 çıkış tarihi sızdırıldı

Yeni Galaxy Note’un ismi belli oldu 

Hatırlarsanız Samsung bunu 2014 senesinde Galaxy Note 3 Neo modeliyle de yapmıştı. Şirket bunu ilk kez yapmıyor olsa da, amiral gemisi cihazların uygun fiyatlı versiyonlarını uzun bir süredir üretmediğini söylemek yanlış olmaz. Note 10e ya da Note 10 Lite olarak satışa sunulması beklenen yeni Note cihazın adının Note 10 Lite olacağı kesinleşti. 

Samsung Galaxy S ve Galaxy Note markaları birleşiyor mu?

Sammobile isimli bir internet sitesinde yayınlanan habere göre Samsung’un yeni Note cihazının adı Galaxy Note 10 Lite olacak. Bildiğiniz gibi akıllı telefon pazarında şirketler arasında zorlu bir rekabet söz konusu. Her sene pazara sürülen yüzlerce ürün ve bunun yanı sıra son dönemlerde kullanıcılardan yoğun ilgi gören fiyat performans ürünleri de bu rekabeti hayli güçleştiriyor. Bu çekişme şirketlerin daha uygun fiyatlı modeller üretmesinde de büyük bir etken. Pazarın uygun fiyatlı yüksek performanslı ürünleri alanında da rekabete dahil olmak için bir adım atan Samsung’un bu hamlesi şirketin 2020 senesinin yarı çeyreğinde satışlarında ciddi bir artış meydana getirebilir. Buda demek oluyor ki Samsung attığı bu adımla bu yılda teknoloji pazarındaki liderliğini koruyabilme ihtimali oldukça yüksek. 

Yeni Galaxy Note’un fiyatı nasıl düşecek? 

Galaxy Note efsanesi nasıl doğdu? İlk günden bugüne Note serisi

Şuanda piyasa da olan Galaxy Note 10 ailesi için Türkiye’deki başlangıç fiyatı 9.899 TL. Galaxy Note 10 Lite’ın iyat etiketi hakkında henüz herhangi bir bilgi olmasa da, cihazın daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap edeceğini tahmin ediyoruz. Galaxy Note 10 Lite’ın çıkış tarihi henüz kesinleşmedi ancak şimdilik yeni modelin kırmızı ve siyah olarak iki farklı renk seçeneğine sahip olacağı biliniyor. Tasarım açısından Note modelleri ile arasında çok farklılık beklemediğimiz Galaxy Note 10 Lite’ın maliyetinin düşmesinde en büyük rol oynayacak etken de kesinlikle işlemci. Orta sınıf bir işlemci yongası ile üretileceğini tahmin ettiğimiz Galaxy Note 10 Lite’ın dahili depolama kapasitesi de ailesinin son üyelerinden daha az olabilir. Hangi işlemci yongasından güç alacağı netleşmeyen Galaxy 10 Lite’ın performans özelliklerinin nasıl olacağını ilerleyen zamanlarda yeni bilgiler edindikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 


Samsung Galaxy Note 10 özelliği Windows 10'a geldiSamsung Galaxy Note 10 özelliği Windows 10'a geldi
Galaxy S10 Lite mı geliyor?Galaxy S10 Lite mı geliyor?

PAYLAŞ