Basın görselleri sızdı! Merak edilen Samsung Galaxy Note 10 Lite özellikleri! - Haberler - indir.com

Basın görselleri sızdı! Merak edilen Samsung Galaxy Note 10 Lite özellikleri!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-18 10:29:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Güney Kore merkezli teknoloji lideri Samsung’un Note 10 ailesinin en yeni üyesi olan Galaxy Note 10 Lite’ın ilk görselleri sızdı. 

Samsung’un Ağustos ayında pazara çıkardığı Galaxy Note 10 ailesi özellikleriyle kullanıcılarından oldukça rağbet görmüştü. Bir süre sonra akıllı bir telefonun kullanım alanını yeni bir noktaya taşıyan Galaxy Note 10 ailesine bir yenisi daha ekleneceğini öğrenmiştik. Cihazlar pazara çıktıktan sonra Galaxy 10 Lite üzerinde çalışmaya başlayan Samsung’un yeni amiral gemisinin özellikleri ve tasarımı merak ediliyordu ki cihazın ilk basın görselleri Rolan Quandt tarafından sızdırıldı.

Tanıtımı yapılan Samsung Galaxy A51 özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Samsung Galaxy A51 özellikleri ve fiyatı

Görselde yeni Galaxy Note 10 Lite’ın tüm hatlarını görmek mümkün. Note ailesinde daha kalın çerçeve tasarımı tercih eden Samsung yeni cihazda da bu geleceği bozmamış. Şık bir tasarıma sahip olan Note 10 Lite aynı zamanda üç farklı renk seçeneğine sahip. Kırmızı rengiyle oldukça dikkat çekici duran cihazın gövde rengiyle eşleşen bir S Pen’e de sahip olması Samsung’un tasarımda bütünlüğe önem verdiğini bir kez daha gözler önüne seriyor. 

Samsung Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S10 Lite’ın çıkış tarihi belli oldu

İddialara göre Galaxy 10 Lite’da kullanıcıların karşısına çıkacak en büyük farklılıklardan biri S Pen’in Bluetooth 5.1 üzerine kurulu gelmesi olacak. Buda kullanıcıların cihaz üzerindeki hakimiyetini arttıracak. BT5.1 bağlantısıyla kullanıcılarına uzaktan hassas kontrol imkanı tanıyacağı söylenen Samsung Galaxy Note 10 arka panelinde üçlü kamera kurulumuna sahip. Kamera düzeneğinin panelin sol köşesine yerleştirilmiş olması da Galaxy Note 10’na oldukça şık bir hava katmış. 

Samsung Galaxy Note 10 Lite özellikleri 

Bunun yanı sıra Galaxy Note 10 Lite’ın bir diğer yeniliği ise, Note ailesinin ilk ekrana entegre parmak izi sensörüne sahip olacak cihazı olması. Samsung’un bu noktada ultrosonik yerine optik sensör kullanacağı tahmin ediliyor. Donanım açısından ailenin diğer üyeleri gibi güçlü olan cihaz gücünü Exynıs 9813 işlemci yongasından alıyor. En az 6 GB RAM desteği ile piyasaya çıkması beklenen Galaxy Note 10 Lite’ın kurusundan Android 10 temelli çıkacağı biliniyor. Cihazın satış rakamı hakkında henüz bir açıklama olmasa da yeni telefon en geç 2020 senesinin ortalarında piyasaya çıkması bekleniyor. Samsung Galaxy Note 10 Lite ile ilgili gelişmelerden haberdar oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. 


Samsung 144 megapiksel kamera sensörü ile geliyorSamsung 144 megapiksel kamera sensörü ile geliyor
Samsung 2020’de yeni telefonlarını Türkiye'de satmayacakSamsung 2020’de yeni telefonlarını Türkiye'de satmayacak

PAYLAŞ