PUBG’den yeni ceza sistemi! PUBG Bluehole modu ile zorluk seviyesi arttı - Haberler - indir.com

PUBG’den yeni ceza sistemi! PUBG Bluehole modu ile zorluk seviyesi arttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-09 13:59:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Güncellemelerle oyun içi deneyimini arttıran PUGB, seviye atlamaya devam ediyor. Bluehole moduna kavuşan PUGB’nin yeni sistemi adından çok söz ettireceğe benziyor. Peki çok konuşulacak Bluehole modu nedir? 

Bildiğiniz üzere PUGB önümüzdeki sene Snapdragon 865 ile birlikte yeni bir boyuta taşınmaya hazırlanıyor. Bu gelişme öncesinde oyuncularına yeni deneyimler sunmaya devam eden PUGB için geliştiriciler Bluehole adındaki yeni oyun modunu resmi olarak duyurdu. Kendine ait internet sitesi aracılığıyla açıklama yapan PUGB yetkilileri yaptığı açıklamayla bazı oyunsevelerleri üzse de, oyunda dengeleri tamamen değiştirmeye kararlı gibi görünüyorlar. PUGB’nin yeni oyun moduyla birlikte artık oyun içinde devamlı olarak pusuda kalma dönemi resmen son buluyor. 

Tencent'in PUBG için, yatırım yaptığı söyleniyorTencent'in PUBG için, yatırım yaptığı söyleniyor

Pubg Mobile'a yeni oyun modu ekleniyor

PUGB Labs olarak tanınan test merkezinde denemelerine başlanan yeni Bluehole modu, özel olarak seçilen oyuncularla birlikte denendi. Yeni oyun moduyla birlikte sürekli güvenli bölgelerde saklanmak, ganimet almak ve atlamak tarih oluyor. 

Bildiğiniz üzere PUGB oyuncularının en çok şikayet ettiği şeylerden biri de, oyunda sürekli pusuda kalan ve son kalanlar arasına giren hatta bazen tüm oyunu pusuda geçirerek bu sayede birinci olan oyuncular. Bu duruma yeni bir çözüm sunan PUGB geliştiricileri artık tüm oyuncuları savaşmaya zorlayacak.  

PUGB pusucuları saf dışı bırakıyor! 

PUGB’de bildiğiniz üzere geniş bir harita üzerinde başlayan oyunun alanı zamanla daralıyor ve oyunda tek bir oyuncu kalana kadar bu devam ediyor. Bluehole modu ile oyuna yeni bir mavi alan ekleyen PUGB, pusuda yatan oyuncuları çatışmaya dahil olmalarını sağlayacak. Mavi bir çemberle bir sonraki alanın nerede olacağını gösterecek olan yeni güncelleme ile birlikte oyunun sonuna kadar güvenli alanda kalanların işi daha da zorlaşacak bu sayede şans faktörü büyük ölçüde azaltılmış olacak. 

Bluehole modu ile birlikte artık mavi halkanın dışında kalan oyuncular oyundan daha hızlı elenecekler. Yeni oyun modu hakkında açıklama yapan PUGB geliştiricileri mavi alanda bulunan güvenli bölgenin dışında bulunun oyuncuların diğer oyunculardan daha fazla hasar alacağını açıkladı. 

Bu bağlamda oyuncular “Ana Mavi Alan”, “İç Mavi Alan” ve “Güvenli Alan” sınırlarıyla karşı karşıya olacak. “Ana mavi alan” savaşın en başından başlayacak bir önceki aşama tamamlana kadar ekranda kalacak. “İç mavi alan” ise kendisinden bir sonraki daire ile aynı konumda ve aynı boyutta olacak. Bu bölgede pusu kurmaya çalışan oyuncuların ise hiç şansı olmayacak. Ana mavi alanla aynı hasarı verecek olan “İç mavi alan” savaşlarda değerli eşyaların bulunma olasılığını da 0.5 oranında arttıracak ve bu bölgede ölen takım oyuncusunun canlandırılması da 4 saniye düşürülecek. 

İlk olarak “Erangel” hartasında bilinen “Bluehole” modu şimdilik 64 oyuncuya ev sahipliği yapabiliyor. Bir sonraki alanın nerede olduğunun bilinmemesinden şikayetçi olan oyuncular için durumu kolaylaştıran, pusuya yatmayı sevenler için ise zorlaştıracak olan yeni oyun modu PUGB’de tüm dengeleri değiştirecek gibi duruyor. 


İlgili uygulamalar
PUBG Mobile'dan heyecanlandıran iş birliği. The Walking Dead Karakterleri PUBG Mobile'a Geliyor!PUBG Mobile'dan heyecanlandıran iş birliği. The Walking Dead Karakterleri PUBG Mobile'a Geliyor!

PAYLAŞ