Pubg Mobile'a yeni oyun modu ekleniyor - Haberler - indir.com

Pubg Mobile'a yeni oyun modu ekleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-02 09:33:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Son dönemlerin en popüler oyunları arasında yer alan PUGB’den oyuncuların merakla beklediği güncelleme haberi geldi. 

Tencent’im yapımcılığını üstlendiği PUGB Mobile yakında, oyunun yeni sürümü olan v014.0 sürümüne kavuşacak. Şuanda beta versiyonu tamamlanmak üzere olan yeni sürüm, PUGB’nin oyun modunun detaylandırılması üzerinde çalışmalar yapılıyor. 

PUBG'yi baştan yazılıyor! PUBG'ı Değiştiren yenilikler neler?PUBG'yi baştan yazılıyor! PUBG'ı Değiştiren yenilikler neler?

PUGB’de Zombilerin olacağına dair söylentiler son iki sürüm güncellemesinde sık sık gündeme geliyordu. Hal böyle olunca oyunseverlerden de ciddi bir merak oluştu. PUGB’nin yakın bir süreçte yeni güncelleme ile Erangel 2.0 versiyonu alacak. Şirket her zaman olduğu gibi oyunun beta sürümünü beta kullanıcılarıyla paylaşamaya başladı. Ve beta versiyonuyla birlikte oyunseverlerin uzun zamandır beklediği “Zombi Modu”da kendini gösterdi.  

PUBG Mobile'a Gece Modu Geliyor!

“Infection Mode” adını taşıyan bu yeni oyun moduyla oyuncuların, oyun içerisindeki deneyimlerini de arttırmayı hedefleyen şirketin geçtiğimiz günlerde The Walking Dead ile iş birliği yaptığını da hatırlatmak da fayda var. Ancak bu iş birliğinin detayıyla ilgili yapımcılardan bir açıklama gelmemişti. PUGB’ye getirilen zombi modu şimdilik The Walking Dead’den bağımsız görünse de, oyuncular ilerleyen zamanlarda The Walking Dead etkinlikleriyle ödüller kazanabileceğini söylemek yanlış bir varsayım olmaz. 

PUGB “Zombi Modu”nda oyuncuları neler bekliyor? 

PUBG Mobil İçin Yeni Dev Güncelleme Sunuldu

PUGB’nin beta sürümünde ortaya çıkan “Infection Mode” basit temeller üzerine kurulmuş bir oyun modu olarak görünmekte. Asimetrik bir PVP modu şeklinde geliştirilen bu yeni modda, oyuncuların karşısına rastgele zombiler ve koruyucular çıkıyor. Koruyucular silahlardan yararlanabilirken, zombiler ise sadece yakın dövüşe girebiliyor. Tabi oyun içerisinde zombilerin sürekli bir biçimde kullanılmasına imkan tanıyacak yeni bir seçenek de mevcut. Oyunda insanlara ve koruyuculara virüs bulaştırarak seviye atlamak da mümkün. 

Oyunun beta versiyonunda zombilerin koruyucular tarafından öldürüldükten sonra yeniden dirilebileceği kaydedilmiş, ancak bir koruyucu zombi tarafından öldürüldüğünde ise dönüşüm geçiriyor. Oyunu kazanma mantığı ise çok basit. Tüm koruyuculara virüs bulaştığı takdirde oyunu zombiler kazanıyor. Ancak tek bir koruyucu bile hayatta kalırsa, oyun koruyucuların oluyor. PUGB’nin merakla beklenen yeni sürümünün yakında tüm kullanıcılara dağıtılması bekleniyor. 

 

 


Teknoloji devi Tencent büyük hamleler yapmaya devam ediyorTeknoloji devi Tencent büyük hamleler yapmaya devam ediyor

PAYLAŞ