PUBG Mobile yeni oyun modları getiriyor - Haberler - indir.com

PUBG Mobile yeni oyun modları getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-25 19:55:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Çıktığı ilk günden beri oldukça geniş bir kitleye sahip olan PUBG Mobile, yeni oyun modları ve haritalarıyla oyun deneyimini geliştirmeye devam ediyor. Death Race modu,  oyunun ilk haritası olan Erangel haritasında karlı bir bölge ve yeni oyun modları ile oyuncuların deneyimleri üst seviyeye çıkartılacak. 

PUBG Mobile Death Race Modu Geliyor

PUBG Mobile ekibi, oyunun sürekli oyuncularını mutlu etmek için sürekli olarak oyuna yeni içerikler ekliyor. Son birkaç ayda yeni oyun modları ve Team Deathmatch modu için yepyeni bir harita geliştiren ekip, yine oyuncuların daha fazla keyif almaları için birçok yeniliği yakın zamanda Beta güncellemesi ile ortaya çıkaracak. 

PUBG Mobile yeni haritasına kavuştu: The Ruins!PUBG Mobile yeni haritasına kavuştu: The Ruins!

Sürümü 0.16.0 olarak adlandırılan güncelleme, oyuna üç büyük yenilik getirecek.

Mr.GhostGaming  tarafınca yapılan açıklamalara göre bu yeniliklerden birisi, oyuncuların PUBG evreninde rastgele gezinmeleri için muhtemel olarak EvoGround bölümünün altında yeni bir oyun modu olacak. Orijinal Erangel haritası ayrıca önümüzdeki festival sezonu ile aynı anda gerçekleşecek olan bir güncelleme alacak. Daha gerçekçi atış deneyimini arzulayan oyuncular için oyuncuların bakış açısını diledikleri gibi kontrol edebilecekleri yeni ayarlar da bulunuyor.

Yeni Death Race modu, oyuncuların araçları kullanan takımlarda savaşmasına izin verecek. Bu araçlar ağır silahlara sahip olacak ve oyuncular rakiplerini elemeden yarışı kısa bir zaman içinde tamamlamak zorunda kalacak.

Geçtiğimiz sene, oyunculara üçüncü şahıs ya da birinci şahıs perspektifinde oynama seçenekleri sunuldu. Bu seçeneğin sunulmasına rağmen oyun içerisinde görünüm değiştirmenin bir yolu yoktu. Fakat 0.16.0 sürümü ile artık oyun anında bu modlar arası geçiş yapmak mümkün hale gelecek.

Bir sene önce karlı harita olma özelliği taşıyan Vikendi'nin ortaya çıkmasının ardından, oyun geliştiricileri karlı harita özelliğini Erangel için de kullanıma sundu. Erangel haritasının bir sonraki güncelleme ile karlı dağlar, kayak teleferiği ve kayak tahtaları ile tamamlanan karlı bir versiyonu olacak.


Call of Duty Mobile, PUBG Mobile'ı gölgede bıraktıCall of Duty Mobile, PUBG Mobile'ı gölgede bıraktı

PAYLAŞ