Office 365, Microsoft 365 oluyor! - Haberler - indir.com

Office 365, Microsoft 365 oluyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-31 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yazılım devi şirket Microsoft, kısa bir süre önce dönüşüm yaşayacaklarının duyurusunu gerçekleştirmişti. Uzun bir süredir hayatımızda yer alan Office 365, artık yakın zamanda Microsoft 365 oluyor. Uzun bir süredir piyasada yer alan Microsoft Office 365 paketi içerisinde Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneDrive ve Microsoft Teams gibi bulut hizmetlerini de bir arada tutuyor. Bu kapsamda her kullanıcının dilediği alandan ve cihazdan çalışmasına olanak sağlıyor. Şimdi ise bu söz konusu servis son kullanıcılara artık Microsoft 365 olarak adlandırılacak. Genel anlamda bir yapılanmaya gidecek olan Microsoft, yeni dönemini 21 Nisan tarihi itibariyle başlatacak. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre yeni paket normal ev kullanıcısı ise 6.99 dolar fiyata sahip olacakken, aile paketi ise aylık 9.99 dolar olacak. Paket kapsamında kişilere 1 TB’lık OneDrive depolama alanı ve her ay 60 dakika Skype telefon dakikası verilecek.

Office 365 ismi değişikliğe gidiyor

MS Office muadili mobil uygulamalarMS Office muadili mobil uygulamalar

Yeni paket ile beraber mevcut hizmetler de iyileştirilerek yenilenecek. Microsoft’un açıklamasına göre ilerleyen aylarda yeni pakete farklı hizmetler dahil edilecek. Bu hizmetlerden birisi ise Microsoft Family Safety olacak. Bu uygulama sayesinde aile bireyleri birbirlerinin konumlarını kolay bir şekilde bulabilecek ve cihazlarda geçirilen zamanları ayarlayabilecekler. Bu uygulama ile ayrıca çocuğunuz evden ayrıldığı zaman size bildirim ile haber verecek.

Temel bu özellikler haricinde yapay zeka destekli yeteneklerinde yine yeni servislerde olması bekleniyor.


Microsoft Office 365'e önemli yenilikler geldiMicrosoft Office 365'e önemli yenilikler geldi
Microsoft, Mobil Office uygulamalarının tasarımlarını yenilediMicrosoft, Mobil Office uygulamalarının tasarımlarını yeniledi

PAYLAŞ