MS Office muadili mobil uygulamalar - Haberler - indir.com

MS Office muadili mobil uygulamalar

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-13 12:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Microsoft Office uygulamalarının pahalı olduğunu düşünüyorsanız bunun alternatif yolları mevcuttur. Ofis ve kişisel işlerinizi sistematik bir şekilde halletmek için Microsoft Office programlarından farklı olarak alternatif yöntemleri değerlendirmek isterseniz tercih edebileceğiniz uygulamaları sizin için derledik. Office programları denilince elbette ki akla ilk gelen Microsoft Office programları oluyor. Microsoft Office programları ilk yayınladığı günden bugüne kadar şüphesiz sektörü tek başına idare edebilen ve hatta günümüzde birçok şirketin neredeyse %87'sini ticari amaçla kullandığı programlar olmayı başarmıştır. Söz konusu bu şirketlerin birçoğu da Microsoft Office 2010 sürümlerini kullanmaktadır. 

Fakat şöyle bir durumda var ki birçok kullanıcı Microsoft Office programlarının aylık ödeme sistemine geçiş yapmasından pek de memnun değildir. Geçmişe göre daha fazla rekabetçi sitenin ortaya çıkması ya da kullanıcıların bulut tabanlı sistemlere yöneliyor olması kullanıcıları da farklı arayışlara yönlendirdi. Microsoft Office programlarına alternatif olarak gösterilen programlar hakkında bilgi edinmek için sizde yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Microsoft Excel, Play Store'da 1 milyar indirmeyi geçtiMicrosoft Excel, Play Store'da 1 milyar indirmeyi geçti

Microsoft Office alternatifleri

Word, Excel ve PowerPoint programlarının yerine kullanabileceğiniz birçok alternatif program mevcuttur. Microsoft Office programlarına alternatif olacak uygulamalar arıyorsanız sizde yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Microsoft Online Office

Microsoft Word’e tarayıcınız üzerinden ulaşabileceğiniz bir hizmet olarak karşımıza çıkan Microsoft Online Office, tercih edebileceğiniz seçeneklerden biridir. Şöyle ki, Microsoft Online Office programlarının aylık abonelik sistemine geçiş yapması ve Google'ın G-Suit'i yıllık çok daha cüzzi bir satışa çıkarmış olması, Microsoft için önlem almayı gerektirdi. Google'ın G Suit'ine karşılık olarak yine Microsoft tarafından tamamen ücretsiz bir şekilde sunulan Microsoft Office Online piyasada yerini alıyor. Tıpkı offine sürümleri gibi çalışan Microsoft Office Online programının tek eksiği ise özet tablo oluşturma özelliğine sahip olmamasıdır. 

WPS Office Free

Halihazırda alışmış olduğunuz deneyimi premium seviyesine çıkarmayı hedefleyen WPS Office Free, kullanıcılarına en az Word, Excel ve Powerpoint özellikleri kadar işlevsel özellikler sunmaktadır. Uygulamanın sahip olduğu son derece tatmin edici özelliklerin yanı sıra aynı zamanda dikkat çekici dosya formatı ve ek olarak programın dosyalarınızı Microsoft Office kullanıcıları ile paylaşabilmenizi sağlamak içinde Microsoft formatına dönüştürme özelliği de sunuyor. Uygulamanın en sevilmeyen yanı ise sadece arada sırada karşınıza çıkacak olan reklamlar olacak. WPS Office Free uygulamasını Windows, Linux, Android ve iOS işletim sistemlerine sahip cihazlarda da kullanabilirsiniz.

Google Dokümanlar, Tablolar ve Slaytlar

Teknoloji devi Google tarafından sunulan ofis programları paketi olarak da adlandırılan G Suit, kişisel kullanıcıların ve profesyonel kullanıcıların kullanımlarına sunulan ofis tabanlı bir uygulamadır. Google Dökümanlar, Google Tablolar ve Google Sunumlar adlı uygulamalar üç farklı şekilde kullanıcılara sunuluyor. Bu her üç uygulamayı da hem kişisel hem de profesyonel şekilde kullanmanız mümkündür. 

Zoho Workplace

Microsoft Office Online ve Google G Suit platformlarına alternatif olarak geliştirilen Zoho Workplace platformu, diğer bulut tabanlı programlar kadar popüler olmasa da ihtiyaçları karşılayacak özelliklere sahiptir. Yapılan değişiklikler ile beraber yeni bir arayüze kavuşan Zoho Workplace, profesyonel kullanım için de oldukça uygundur. 

 

 

 




Microsoft, Office 2010 desteğini sonlandırıyorMicrosoft, Office 2010 desteğini sonlandırıyor
Yeni Microsoft klavyelerinde Office ve Emoji tuşları olacakYeni Microsoft klavyelerinde Office ve Emoji tuşları olacak
Microsoft: En iyi seçimimiz AndroidMicrosoft: En iyi seçimimiz Android

PAYLAŞ