Nubia'nın oyuncu odaklı telefonu Red Magic 6S ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Nubia'nın oyuncu odaklı telefonu Red Magic 6S ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-20 12:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mart ayı içerisinde sunulması beklenen Red Magic 6 serisini duyuran Nubia'nın üzerinde çalışmalara devam ettiği yeni bir cihaz, 3C listelerinde kendini gösterdi. 

Mart ayı içerisinde heyecan beklenenRed Magic 6 serisini duyuran Nubia, oyunculara yönelik tasarladığı akıllı cep telefonların adeta kıyasıya bir rekabet içerisinde bir adım ön plana geçmek için yoğun bir çalışma içerisindedir. Nubia, vakit kaybetmeden yeni bir model üzerinde çalışmalarına devam ederken, geçtiğimiz günler içerisinde şirketin ismi şu an için açıklanmayan bir oyuncu telefonu, 3C sertifikası aldı. 

Resmi olarak tanıtılan Nubia Red Magic 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Nubia Red Magic 5G özellikleri ve fiyatı

Nubia Red Magic 6S, 3C sertifikasına sahip oldu

Akıllı cep telefonlar, piyasada yerini almadan önce genellikle sertifika listelerinde kendini göstererek özelliklerine dair dikkat çekici bilgileri kullanıcılara sunuyor. Bunun temel olarak bir örneği de geçtiğimiz günler içerisinde Nubia'nın piyasaya çıkarmaya hazırlandığı yeni oyuncu telefonu ile ortaya çıktı. Geçtiğimiz günler içerisinde 3C sertifikasını alan bu akıllı cep telefon, NX669J-S model numarasıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Söz konusu bu akıllı cihazın hangi isimle satışa sunulacağı şu an için belirsizliğini korumaya devam ederken şirkete yakın olan kaynaklardan elde edilen bilgilere göre akıllı telefon, Red Magic 6 adına sahip olacak. 

Aynı zaman içerisinde teknik özelliklerine dair olan bazı bilgileri de ortaya çıkaran Red Magic 6, konuyla ilgili olan iddialara göre Mart ayı içerisinde tanıtılan benzer cihaza göre ciddi yükseltmeler ile beraber kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sertifika listesinden elde edilen bilgilere göre, 120W hızlı şarj desteğine sahip olan bu bataryanın yanı sıra 165 Hz ekran tazeleme ve 500 Hz'e kadar dokunmatik örnekleme hızlarına kadar çıkan bir panele sahip olacak. 

Akıllı cep telefonun hangi işlemci sisteminden güç alacağına dair herhangi bir bilgi olmazken, cihazın 5 nm üretim teknolojisi ile geliştirilen Kryo 680 çekirdeklerini ve grafik birimi tarafında da Adreno 660'yı kullanan ve selefine göre ise yüzde 20 oranında daha fazla performans sergileyen Qualcomm Snapdragon 888 Plus işlemcisi ile geleceği iddia ediliyor. Akıllı cep telefonun satışa çıkış tarihi şu an için bilinmiyor, fakat elde edilen bilgiler bu yılın son günlerine doğru yeni gelişmelerin olacağı yönündedir. 

 


Resmi olarak tanıtılan Nubia Red Magic 5G Lite özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Nubia Red Magic 5G Lite özellikleri ve fiyatı
Oyuncuların gözdesi Nubia Red Magic 5S ön siparişe açıldıOyuncuların gözdesi Nubia Red Magic 5S ön siparişe açıldı
Nubia Red Magic 6'nın özellikleri belli olduNubia Red Magic 6'nın özellikleri belli oldu

PAYLAŞ