Nubia Red Magic 6'nın özellikleri belli oldu - Haberler - indir.com

Nubia Red Magic 6'nın özellikleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-03 18:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

 Teknoloji üreticisi Nubia’nın akıllı telefon pazarına kazandıracağı yeni akıllı telefon modeli Nubia Red Magic 6 için yeni detaylar karşımıza gelmeye devam ediyor. Şimdi ise modelin sahip olacağı RAM’ı noktasında önemli bir teknolojinin bulunacağı ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde tasarımına yönelik detayların ortaya çıktığı Nubia Red Magic 6, aktarılan bilgilere göre 12 GB RAM belleğine sahip olacak. Modelin ayrıca Magic Write 2.0 adlı bir teknolojiye de sahip olması bekleniyor. Bu teknoloji sayesinde telefon RAM’ı sanal olarak artırabilecek ve 18 GB varmış gibi bir deneyim sağlayabilecek. RAM ne kadar yüksek ise o kadar akıcı bir oyun deneyimi elde edersiniz olarak ifade eden Nubia, bu sanal RAM artış sürecinin detaylarını henüz tam olarak yayınlamış değil.

Nubia Red Magic 6 iddialı geliyor

Resmi olarak tanıtılan Nubia Red Magic 5G Lite özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Nubia Red Magic 5G Lite özellikleri ve fiyatı

Telefon ayrıca ihtiyaş halinde yerleşik depolama birimini de RAM olarak kullanabilecek gibi gözüküyor. Daha önce ortaya çıkanlar doğrultusunda bir hayli merak edilen bu model söylenene göre Red Magic 6 Pro modelini de beraberinde getirecek. İşlemci güçlerini Snapdragon 888 işlemciden alacak olan bu model kesin olmasa da fanlara da sahip olması bekleniyor. Modeller ayrıca ekran teknolojileri ile de ön plana çıkacak. Yapılan paylaşımlara göre 165 Hz yenileme hızına sahip olacak. Bu noktada cihazlar oldukça akıcı bir ekran deneyimi yaşamış olacak.

Red Magic 6 öncesinde gelen Red Magic 5G’nin sahip olduğu özellikleri hatırlayacak olursak, bu modelde 6.65 inç büyüklüğünde 2340x1080 piksel 144 Hz AMOLEd bir ekran bulunuyor. 144 Hz ile yüksek bir akıcı ekran deneyimi sunan bu model Snapdragon 865 işlemcisinden gücünü alıyor. 16 GB RAM’e sahip olan cihazın 128 GB ve 256 GB depolama seçenekleri de yer alıyor.


Nubia'dan oyuncuları sevindiren haberNubia'dan oyuncuları sevindiren haber
Oyuncuların gözdesi Nubia Red Magic 5S ön siparişe açıldıOyuncuların gözdesi Nubia Red Magic 5S ön siparişe açıldı

PAYLAŞ