Netflix için

Netflix için "Top 50" özelliği yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-27 18:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler dizi ve film izleme platformu olan Netflix, Birleşik Krallık’taki bir kısım kullanıcı kitlesi için yeni bir özelliğini test etmeye başladı. “Top 50” olarak karşımıza çıkan bu yeni özellik ile Netflix’te yer alan Top 10 listesinin daha geniş bir versiyonunu göreceğiz. Özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman açılacağı ise henüz belli olmuş değil. Platformunu sürekli olarak güncelleyerek geliştirmeye devam eden Netflix, şimdi ise Birleşik Krallık’taki kullanıcıları ile yeni bir özelliği test etmeye başladı. Türkiye’de bir süredir  yer alan Top 10 listesinin daha geniş bir versiyonu olan Top 50 listesini kullanıcılar yakında görmeye başlayacaklar.

Netflix’in hali hazırda bulunan Top 10 listesi ile kullanıcıların içerik bulması kolaylaştırılıyor. Bu özelliği kullanarak Türkiye’deki popüler içeriklere de erişmek mümkün oluyor. Test edilen yeni özellik ise popüler 50 içeriği kolay bir şekilde listeleyecek.

Netflix'in Direct yayın özelliği test edilmeye başlandıNetflix'in Direct yayın özelliği test edilmeye başlandı

Netflix’e Top 50 özelliği geliyor

Kullanıcılar film yada diziler olarak seçim yapacak ve izlemek istediği türe göre en popüler 50 içeriği listeleyebilecek. Test edilen bu yeni özellik hakkında açıklama yapan bir Netflix sözcüsü, tüm kullanıcıların popüler içeriklerden haberdar olması gerektiğini ve doğal bir hak olduğunu belirtiyor. Bunun için ise yılın başında Top 10 listesini hizmete sunan şirket, şimdi ise bu durumu geliştirmek istediklerini belirtiyor. Tüm kullanıcılara faydalı olacağı anlaşıldığı zaman ise bu noktada özellik tüm kullanıcılara açılmış olacak.

Özellik şuan için test edilirken, Netflix kullanıcılarının henüz bir süre daha beklemesi bekleniyor. Öyle ki şirket, Top 10 listesini ilk defa 2019’un ikinci çeyreğinde test etmeye başlamış ve kullanıma sunulması ise 2020’nin Şubat ayını bulmuştu. Top 50 özelliğinin de benzer bir süreçte platforma dahil olması bekleniyor.  


Netflix'in mobil uygulaması için otomatik kapatma özelliği yoldaNetflix'in mobil uygulaması için otomatik kapatma özelliği yolda
BluTv Türkiye'deki pazar payıyla Netflix'i geride bıraktıBluTv Türkiye'deki pazar payıyla Netflix'i geride bıraktı

PAYLAŞ