Masaüstünüz için beğenebileceğiniz 5 masaüstü resim - Haberler - indir.com

Masaüstünüz için beğenebileceğiniz 5 masaüstü resim

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-19 21:01:04
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Liste

Sizde benim gibi biribirinden eğlenceli, renkli ve doğa ile alakalı olan duvar kağıtlarını seviyorsanız doğru haberi okuyorsunuz. Gerek PC'lerimiz olsun, gerek akıllı cihazlarımız olsun, gerekse laptoplarımız olsun biribirinden eğlenceli masaüstü resimlerini sizler için bugün sıralayacağım. 

Bazılarımız doğa ile iç içe olmayı severken, bazılarımız rengarenk soyutlaşmış görselleri sevebiliyoruz. Hepimizin farklı farklı zevkleri var. Ancak ben şunu iyi biliyorum ki hepimizin severek kullandığı bir masaüstü görseli var. Bende bu düşünce ile yola çıkarak sizler için beğenebileceğiniz 10 farklı masaüstü görselini sıraladım. Hadi gelin bu görsellere birlikte göz atalım. 

Google duvar kağıtları uygulamasına güncelleme geldiGoogle duvar kağıtları uygulamasına güncelleme geldi

Haftanın en iyi duvar kağıtları

Şayet doğa ile insan görsellerinin bulunduğu masaüstü görsellerini seven okurumuz iseniz yukarıda paylaştığım bu görsel tamda size göre.

Bir Pikachu hayranı okurumuz iseniz yukarıda paylaştığımı bu görsel tamda sizin cihazınıza yakışacak bir görsel. Animasyon ile yakından ilgili iseniz helede Pikachu'nun çok konuşulduğu şu günlerde beğenebilirsiniz diye düşündük.

Doğanın bütün renklerini bir arada görebileceğiniz bu görsel, her cihazınıza baktığınızda içinizde bir sevgi kıpırtısına neden olacaktır diye düşünüyoruz.

Belkide ormanların en masum böcekleri olan uğur böceklerinin tatlılığını yansıtan bu görsel, içinize huzue dolduracağını düşünerek seçtik. Her insanın korktuğu bir böcek vardır. Ancak biz bu zamana kadar uğur böceğinden korkan bir insan görmedik.

Yukarıda görmüş olduğunuz bu görsel eskitme şeyleri seven okurlarımız için seçtim. Sizde bu tür fotoğraflar çekerek kendi masaüstü görselinizi oluşturabilirsiniz.


Google Pixel 3 Duvar kağıtları sızdırıldı, hemen indirebilirsinizGoogle Pixel 3 Duvar kağıtları sızdırıldı, hemen indirebilirsiniz

PAYLAŞ