Google duvar kağıtları uygulamasına güncelleme geldi - Haberler - indir.com

Google duvar kağıtları uygulamasına güncelleme geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-12 10:50:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Yazılım

Google'ın duvar kağıtları uygulamasına gelen son güncelleme ile birlikte daha geniş bir duvar kağıdı çeşitliliğine sahip oldu. Google güncelleme ile birlikte arayüzde düzeltmeler yaparken, farklı platformlara ait görselleri de kategorilere ekledi.

Google duvar kağıtları uygulamasına güncelleme geldi

Google Duvar Kağıtları uygulaması için gelen güncelleme, uygulamaya yeni kategoriler ekledi. Life, Earth, Lancscapes olmak üzere 3 farklı yeni kategori bulunuyor. Uygulama, her gün yenilenen yüksek çözünürlüklü duvar kağıtları bulunduruyor. Son güncelleme ile birlikte gelen sadece yeni kategoriler olmuyor. 1.3 sürümü için yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte arayüzde de gözle görülür değişikler ve düzeltmeler yer aldı. Bu uygulama Google Pixel cihazlarına yüklü olarak geliyor. Fakat Android tabanlı farklı bir cihaza sahipseniz ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Google Plus Verileri Nasıl İndirilir?Google Plus Verileri Nasıl İndirilir?

Toplam boyutu 1.40 MB olan uygulamayı Google Play Store bünyesinden indirebilirsiniz. 50 milyona yakın indirme ile bu uygulama, dünya genelinde büyük bir kitleye sahip. Bu sayının Google Earth duvar kağıtları sayesinde daha da artacağını tahmin ediyoruz. Bu Duvar Kağıtları uygulaması birbirinden güzel duvar kağıtlarını ve gelişmiş özelliklerle ekranınızı en iyi şekilde ayarlamanıza yardımcı oluyor. Google Earth koleksiyonundan bir resmi, Google Plus'dan bir manzara resmini ve diğer seçenekleri kendiniz belirleyebilirsiniz. Telefonunuzun kendi tarzını yansıtması için gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz.


Google+ Platformu KapanıyorGoogle+ Platformu Kapanıyor
Google çalışanının fark ettiği ölümcül WhatsApp hatası çözüldü!Google çalışanının fark ettiği ölümcül WhatsApp hatası çözüldü!
Google'dan yeni hamle: Google PlaygroundGoogle'dan yeni hamle: Google Playground

PAYLAŞ