Lenovo Z6 Kamera Detayları Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Lenovo Z6 Kamera Detayları Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-27 19:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi Lenovo şirketinin yakın bir zamanda yeni akıllı telefon modeli olan Z6 modelini tanıtması bekleniyor. Telefonun tanıtılmasına az bir zaman kala modelin teknik detayları Çinli sosyal medya sitesi Weibo üzerinde ortaya çıkmaya başladı. Şimdi ise Lenovo Z6 modelinin kamera detaylarına yönelik özellikler meydana çıktı. Weibo üzerinden yayınlanan özelliklere göre akıllı telefonda üçlü kamera sistemi yer alması bekleniyor. Bu üçlü kamera sisteminde 24 megapiksellik ana kamera, 8 megapiksellik telefoto lens ve 5 megapiksellik geniş açı lens kamerasını görüyoruz.

Lenovo Z6 Kamera Detayları

Lenovo Z6 Pro, 4 kamera ile geliyor!Lenovo Z6 Pro, 4 kamera ile geliyor!

Şirketin Z6 modelinde ana kamera tarafında Sony IMX576 sensörünü kullandığı gözüküyor. Bu sayede Lenovo Z6 modeli Huawei Nova 5i ve Honor 20 Lite modelleri ile benzer ve aynı seviyede bir kamera performansı sergileyebilecek. Modelde ayrıca Super Night adlı özel bir gece modu özelliği de yer alacak. Diğer yandan yapay zeka desteği ile beraber Güzellik Modu da kamera özellikleri arasında bulunuyor. Ayrıca Lenovo Z6 kamera özellikleri arasında kullanıcı yüzünü zamanla güzelleştirecek olan akıllı öğrenme filtresi de yer alacak.

Ön yüzeyde ise baktığımız zaman 16 megapiksel çözünürlüğe sahip ön kamera görüyoruz. Yayınlanan bilgilere göre ön kamera algoritmasında 50 milyon farklı selfie fotoğrafına bakılarak hangi yüz özellikleri üzerinde çalışacağı öğrenim olarak yapay zekaya dahil edilmiş durumda. Lenovo Z6 Pro modelinde olduğu gibi Z6 cihazında da video çekimlerinde kullanıcı için canlı düzenlemeler yapılabilecek.


Lenovo Z6 Pro, 100 Megapiksellik Kamera ile GeliyorLenovo Z6 Pro, 100 Megapiksellik Kamera ile Geliyor
Lenovo Z6 Youth Edition TanıtıldıLenovo Z6 Youth Edition Tanıtıldı

PAYLAŞ