Lenovo Z6 Pro, 100 Megapiksellik Kamera ile Geliyor - Haberler - indir.com

Lenovo Z6 Pro, 100 Megapiksellik Kamera ile Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-19 15:31:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz sektörünün oldukça hareketli geçtiği şu günlerde Lenova'da boş durmuyor ve çalışmaları hakkında bilgi vermeye devam ediyor. Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Lenova Z6 Pro hakkında firma tarafından söz konusu akıllı cihazın kamera sistemi hakkında resmi bir açıklama geldi. Akıllı cihaz üreticisi Lenova tarafından yapılan açıklama ile beraber firmanın yakın zamanda tanıtmayı düşündüğü Lenovo Z6 Pro modelli akıllı cihazın kamera sisteminin nasıl olacağı konusundaki soru işaretleri ortadan kalktı. Piyasada yer alan akıllı cihazlar ile kıyaslandığında oldukça kaliteli bir sistem doğrultusunda gelen Lenovo Z6 Pro ile tüketici kitle başarılı bir kullanım elde edecek. 

Lenovo Z6 Pro, 100 Megapiksel Kamera İle GelecekLenovo Z6 Pro, 100 Megapiksel Kamera İle Gelecek

Lenovo Z6 Pro gelişmiş kamera sistemi 

Yapılan açıklamalardan Lenovo Z6 Pro'nun 100 megapiksel gücüne sahip olacağı netleşti. Geçtiğimiz günlerde Qualcomm tarafından yapılan açıklamaları hatırlamak gerekirse, Qualcomm, yıl içerisinde 100 megapiksel fotoğraf çekebilen akıllı cihazların geleceği hakkında konuştu. Akıllı cihaz üreticisi Lenova'nın, yakın zamanda tanıtması beklenen Lenovo Z6 Pro modelli akıllı cihazın kamerasına yönelik yaptığı açıklarlar ile Qualcoom tarafından yapılan açıkları doğruladı. Şirket, üretimi gerçekleştireceği Lenovo Z6 Pro modelli akıllı cihazda, dört arka kamera yer alacak ve aynı zamanda 100 megapiksel fotoğraf çekme gücüne sahip olacak. 

Son zamanlarda üretilen akıllı cihazlar özellikle kameraları ile ön plana çıkmayı başarıyor. Güçlü kamera sistemleri doğrultusunda gelen akıllı cihazlar kullanıcıların fotoğraf çekme becerilerini geliştirecektir. Geçtiğimiz günlerde L5 Pro modelli akıllı cihazını tanıtan Lenova, sektörün dikkatini üzerine çekmeyi başarmıştı. Şirket ürettiği yeni akıllı cihazda özellikle üst düzey fotoğraf çekme özelliklerine sahip olacağının bilgisini veriyor. Cihazın yakın zamanda piyasaya girmesi düşünülüyor. 

Üst düzey kamera sistemi ve kaliteli fotoğraflar çekme konusunda oldukça kaliteli olması beklenen Lenovo Z6 Pro modelli akıllı cihaz şimdiden heyecanla bekleniyor. Lenovo Z6 Pro, akıllı cihazı hakkında ortaya çıkan görseller, cihazın arka kısmında yer alan ve konum olarak en üst sıralarda yer alan kameranın 48 megapiksel özelliğine sahip olduğu belirtilirken, bu cihazın 100 megapiksel özelliğinde fotoğraf çekebilen ilk akıllı cihaz olacağı söyleniyor. Model gücünü 7 nm üretim sürecinden geçen Snapdragon 855 işlemci ve 8 GB RAM’den alacağı hakkında bilgi verilirken aynı zamanda cihazın parmak izi okuyucu sensörünün de cihazın ekranına entegre bir şekilde geleceği düşünülüyor. Firma tarafından yapılan açıklamalara göre bu yeni modelin ince bir çerçeveye sahip olacağı hakkında bilgiler verilirken, aynı zamanda cihazda bir ekran çentiği ya da deliğin bulunmayacağı hakkında bilgi verildi. 

Lenovo Z6 Pro ne zaman geliyor?

Akıllı cihaz üreticisi Lenova, yakın zamanda piyasaya çıkaracağı bu yeni model ile akıllı cihaz sekötüründe özellikle fotoğraf konusunda son derece iddialı olacak gibi gözüküyor. Cihazın gelişmiş özelliklerinden de ziyade kamera özelliği dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak düzeydedir. Lenovo Z6 Pro modelli cihazın ön kısmında gövdeden çıkan bir kamera gelmesi beklenirken, bu yeni model resmi olarak 23 Nisan tarihinde akıllı cihaz sektörüne tanıtılacak. 

 


Lenovo Z6 Pro, 4 kamera ile geliyor!Lenovo Z6 Pro, 4 kamera ile geliyor!

PAYLAŞ