iPhone 12 çerçevelerinin el kestiği iddia edildi - Haberler - indir.com

iPhone 12 çerçevelerinin el kestiği iddia edildi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-27 18:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından iPhone 12’nin çerçevelerinin çok keskin olduğu ve elde tahriş ile yara yaptığı iddiaları paylaşılmaya başlandı. Kanıt olarak bazı fotoğraflar da paylaşan kullanıcılar, iPhone 12’lerı kılıfla kullanmaktan başka bir yolları olmadığını belirttiler. Bildiğiniz üzere Apple, keskin çerçevelere sahip ve sert köşeleri ile dikkat çeken iPhone 4’ü yaklaşık 10 yıl önce pazara sunmuştu. iPhone 6 serisi ile beraber köşeli ve keskin tasarımı yerini, daha yuvarlak hatlara sahip çerçevelere bıraktı. Yıllar sonra ise iPhone 12 ile beraber bu keskin hatlar yeniden kullanılmaya başlandı.

iPhone 12 sadece tasarımı ile değil kutu içinden şarj ve kulaklık çıkmayışıyla da sıkça eleştirilmeye devam ediyor. Şimdi ise yeni eleştirilen modelin tasarımı eleştirilmeye başlandı. Öyle ki birçok kullanıcı cihazın köşeli tasarımından ötürü elleri acıttığını ifade ettiler.

iPhone 12 Pro Max DxOmark testinde hayal kırıklığı yaşattıiPhone 12 Pro Max DxOmark testinde hayal kırıklığı yaşattı

iPhone 12’lerin elleri acıttığı iddia ediliyor

iPhone 12’i satın alan kullanıcıların büyük bir kısmının cihazın kenarlarından ötürü keskin olduğunu ve avuç içerisinde yara izi yaptığını belirtiyorlar. Birçok kullanıcı, sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraflar ile bu durumu gösteriyorlar. Paylaşılan fotoğraflarda ise avuç içerisindeki izler ve kızarmalar açık bir şekilde gözüküyor. Diğer yandan bu iddialara karşılık durumun abartıldığını düşünenler de bulunuyor. Ancak bu noktada fotoğrafların gerçek mi yoksa sahtemi olduğu da henüz bilinmiyor.

  • Ekran: 6,1 inç Super Retina XDR OLED
  • İşlemci: Apple A14 Bionic (5 nm)
  • RAM: 4 GB
  • Depolama Alanı: 64 / 128 / 256 GB
  • Ön Kamera: 12 MP
  • Arka Kamera: 12 MP geniş açı + 12 MP ultra geniş açı
  • Bağlantı: 5G SA/NSA, Çift 4G VoLTE, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, USB Lightning
  • İşletim Sistemi: iOS 14
  • Batarya: 20 W, 2.815 mAh

 


iPhone 12 Pro Max'ın batarya kapasitesi ortaya çıktıiPhone 12 Pro Max'ın batarya kapasitesi ortaya çıktı

PAYLAŞ