iPhone 12 Pro Max DxOmark testinde hayal kırıklığı yaşattı - Haberler - indir.com

iPhone 12 Pro Max DxOmark testinde hayal kırıklığı yaşattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-20 18:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon modellerinin sahip olduğu kamera yetenek ve performanslarını karşılaştıran ve test eden DxOMark, bugün iPhone 12 Pro Max modelinin sahip olduğu kamera yeteneklerine yönelik bir paylaşım gerçekleştirdi. Yapılan paylaşıma göre platform, telefonun kamerasının beklendiği kadar iyi olmayacağını belirtiyor. Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz hafta yeni akıllı telefon ailesi olan iPhone 12 serisini tanıtmıştı. Şirket tarafından iPhone 12 ve iPhone 12 Pro’nun ön siparişleri almaya başladı. Diğer yandan yeni amiral gemisi serisinin incelenip değerlendirilmesi ise piyasada yapılmaya devam ediyor. Bu alandaki kamera noktasında ön plana çıkan DxOMark, henüz iPhone 12 Pro Max sonuçlarını açıklamasa da, buna yönelik bir paylaşımda bulundu. Daha çok amiral gemisi akıllı telefonların kameralarını en ince ayrıntısına kadar inceleyen DxOMark, şimdi ise Apple’ın bu yeni modeli hakkında iç açıcı olmayan bir paylaşımda bulundu.

DxOMark iPhone 12 Pro Max yorumunu paylaştı

Gözden kaçmış 5 farklı iPhone 12 özelliğiGözden kaçmış 5 farklı iPhone 12 özelliği

Yeni iPhone cihazlarını değerlendirmek için eline alan şirket, 21 Ekim gününe kadar telefonlara dair herhangi bir görüş yada paylaşım sunmamıştı. Ancak bugün yapılan paylaşıma göre serinin en üst model telefonu olan iPhone 12 Pro Max hakkında önemli görüşler bildirildi. Popüler servis, Çinli sosyal medya platformu olan Weibo üzerinden yapılan paylaşıma göre iPhone 12 Pro Max’in telefoto lensinin kendilerine şaşırtacağından şüphe duyduklarını ifade etti. Paylaşıma göre telefonda yer alan lensin hem 65mm’e yükseltilebilen odak uzaklığı hem de 5x optik yakınlaştırması rakipleri karşısında bir avantaj sağlamıyor.

Bu tarz bir paylaşımın yapılması platform üzerinde tepkilere sebep olurken, bazı kişiler ise platformun iPhone 12 Pro Max kamera performansına yüksek puan vermede kaçınacağını iddia ediyor. Apple’ın son iPhone modellerine yüksek puan vermemişti. Şirketin geçen yılın iPhone 11 Pro Max modeline 117 puan vermiş ve telefon 16.sırada yerini almıştı.


Apple, İphone 12 ön sipariş öncesi Apple Store erişimini kapattıApple, İphone 12 ön sipariş öncesi Apple Store erişimini kapattı
iPhone 12 Türkiye fiyatı ABD'den 2 kat yüksek olacakiPhone 12 Türkiye fiyatı ABD'den 2 kat yüksek olacak

PAYLAŞ