Instagram'ın en çok ve en az etkileşeme girdiğiniz hesapları gösteren özelliği yayınlandı - Haberler - indir.com

Instagram'ın en çok ve en az etkileşeme girdiğiniz hesapları gösteren özelliği yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-07 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram, kullanıcı işlevselliğini artıracak yeni özelliklerini platforma dahil etmeye devam ediyor. Şimdi ise şirket, etkileşim kurulan hesapları gösteren yeni bir filtre sistemini Instagram’a ekledi. Bu yeni Instagram özelliği sayesinde en çok ve en az etkileşimde bulunduğunuz hesaplara hızlı bir şekilde bakabileceksiniz. Bu sayede etkileşiminizin hiç olmadığı veya en az olduğu hesapları hızlı bir şekilde takipten çıkabileceksiniz. Özellikle kalabalık bir Instagram hesabınız var ise ve bir temizlik yapmak istiyorsanız, Instagram’ın bu yeni özelliği tam da bu noktada bir kolaylık sunacak diyebiliriz. Sosyal medya devi Instagram, artık en sık takip ettiğiniz hesaplara kolay bir şekilde erişmenizi sağlayacak.

Instagram’ın yeni özelliği etkileşimlerinizi gösterecek

TikTok Instagram'ı Snapchat stratejisyle alt edebilir!TikTok Instagram'ı Snapchat stratejisyle alt edebilir!

Tabii ki sadece en çok etkileşimde olduğunuz hesapları değil, en az etkileşim kurulan hesapları da görebileceksiniz. Sosyal medya verilerinin önemli olduğu bu dönemde, Instagram takipçi kitlesini kontrolde tutmak önemli durumlardan birisi diyebiliriz. Bu özelliğe ulaşmak için profilinizde yer alan “takip” bölümüne tıklamanız yeterli olacaktır. Daha sonra takip ettiğiniz listenin en üstünde “Akışta En Çok Gösterilenler” başlığını göreceksiniz. Bu kısımdan ana sayfanızda sıkça gösterilen içeriklerin hesaplarını görebileceksiniz. “En Az Etkileşimde Bulundukların” listesinde ise hikayelerine ve içeriklerine en az etkileşimde bulunduğunuz hesapları görebilecek ve kolay bir şekilde takipten çıkabileceksiniz.

Instagram ayrıca takip ettiğiniz liste kısmına bir filtre sistemi de getirdi. Bu sistem ile hesabınızda en eski takip ettiğiniz kişileri veya en yeni takip ettiğiniz hesapları filtreleyerek sıralayabilirsiniz. Sosyal medya devi Instagram, bu tarz gelişim ve yenilikler ile platformunu canlı ve işlevsel tutmaya devam ediyor. Instagram hikaye reklamları ile beraber 2019 yılında 20 milyar dolar gelir elde etmeyi başarmış ve oldukça dikkat çekmişti.


Facebook'un geleceği Instagram'da! Instagram'ın son çeyrek kazancı dudak uçuklatıyor!Facebook'un geleceği Instagram'da! Instagram'ın son çeyrek kazancı dudak uçuklatıyor!
Instagram Instagram "Hikayeler"de GIF dönemi başlıyor!

PAYLAŞ