Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı - Haberler - indir.com

Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-17 15:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Huawei tarafından yeni akıllı bileklik modeli Watch Fit Elegant resmi olarak duyuruldu. 12 güne kadar kullanım imkanı tanıyan bu bileklik, 96 spor aktivitesi takip edebilmenin haricinde 24 saat kalp atış ve kandaki oksijen miktarını takip edebilmek gibi özelliklere sahip olarak geliyor. Modelin Türkiye pazarına giriş yapıp yapmayacağı ise henüz bilinmiyor. Huawei tarafından düzenlenen bir etkinlik ile beraber tanıtılan bu yeni akıllı bileklik modeli “Watch Fit Elegant” geçtiğimiz aylarda duyurulan Watch Fit modelinin gelişmiş bir versiyonu olarak karşımıza geliyor. Sunduğu özelliklere göre yüksek bir fiyat etiketine sahip olan bu bileklikte oldukça dikkat çekmişti. Şimdi ise yeni Watch Fit Elegant, kullanıcılara neler sunacak gelin bakalım.

Huawei’nin bu yeni akıllık bileklik modeli dikdörtgen yapıda bir tasarıma sahip olurken 1.64 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekran ile karşımıza geliyor. Bu AMOLED ekranı çelikten yapılan bir çerçeveye sahip olurken, kullanıcılara Premium bir tasarım sunulması hedeflenmiş diyebiliriz. Çerçevenin sağ tarafında ise yerleştirilen tek bir buton ile Watch Fit Elegant’ın kontrol imkanı sağlanıyor.

Huawei P50 için yeni kamera konsept tasarımı gözüktüHuawei P50 için yeni kamera konsept tasarımı gözüktü

Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı

Huawei Watch Fit Elegant, markanın Kirin A1 işlemcisinden güç alarak geliyor. Lite OS adlı işletim sistemine sahip olan bu model 12 güne kadar kesintisiz kullanım ve 24 saat ise kalp atışı ve kandaki oksijen miktarını izleme ile 12 tane animasyonlu olarak toplamda 96 spor aktivitesi takibi yapabilme özelliklere sahip durumda. Dahili GPS sensörüne de sahip olan Huawei Watch Fit Elegant, Huawei TruSleep 2.0 ile uyku takibi yapabilme ve kadınlara özel döngü yeteneklerine sahip olarak geliyor. Huawei tarafından belirtilene göre Watch Fit Elegant’da yer alan kayış da nem ve yüksek sıcaklık gibi durumlara dayanıklı olarak gelirken, fiyat noktasında 150 dolar bir fiyat belirlenmesi bekleniyor.


Huawei P50, detayları belli olduHuawei P50, detayları belli oldu
Huawei Band 4 Pro fiyatı ve özellikleriHuawei Band 4 Pro fiyatı ve özellikleri

PAYLAŞ