Huawei P50 için yeni kamera konsept tasarımı gözüktü - Haberler - indir.com

Huawei P50 için yeni kamera konsept tasarımı gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-11 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Huawei’nin sahip olacağı yeni nesil amiral gemisi modeli Huawei P50 Pro için dünyanın ilk 1 inç kamera sensörüne sahip akıllı telefon modeli olabileceği söyleniyor. Ancak OnLeaks tarafından yayınlanan bu bazlı konsept tasarıma göre böyle büyük bir sensörün oluşturacağı tasarım gözler önüne seriliyor. ABD ambargosu sebebiyle zorlu anlardan geçen Huawei, 2021 yılındaki ilk amiral gemisi akıllı telefon modeli P50 ailesi olacak. Bu model serisi için hazırlıklar sürerken, önümüzdeki haftalarda duyurulması beklenen modellerin teknik özellikleri hakkında çok az bilgi yer alıyor. Ancak tasarımın detayları ise haftalar öncesinden ortaya çıkarken gelin Huawei P50 Pro nasıl bir tasarıma sahip olacak bakalım.

OnLeaks’a göre P50 modeli önden bakıldığı zaman standart bir amiral gemisi modeli olacak. Çift tarafı kavisli ve ince çerçevelere sahip bir ekranı yer alacak Huawei P50 Pro’da tek ön kamera göreceğiz. Ekranın orta üst kısmındaki delikte yer alacak olan bu kamera haricinde 6.6 inç büyüklüğünde AMOLED bir panel göreceğiz.

Huawei iki ekranlı üç boyutlu bir akıllı telefon patenti aldıHuawei iki ekranlı üç boyutlu bir akıllı telefon patenti aldı

Huawei P50 oldukça büyük kamera sensörü ile gelecek

Huawei P50 Pro modelin dikkat çeken tasarım detayı ise dev kamera modülü oluyor. Modelin sol üst köşesinde yer alan bu kamera modülü tek başına arka yüzeyin 5’te 1’ine sahip oluyor. OnLeaks tarafından bu modülde sadece iki sensör yer alacağı iddia ediliyor. Bu söylentiler gerçekleşir ise Huawei P50 Pro’nun görülen en büyük kamera sensörüne sahip olacağını belirtebiliriz. Huawei’nin son bahar aylarında bu yeni P50 Pro serisini duyurması bekleniyor. Google servislerinden eksik gelecek olan modelin kamera performansı ile piyasada dikkatleri çekmesi bekleniyor.

Lansman tarihi yaklaştıkça Huawei P50 serisine dair çok daha fazla detayın belli olması bekleniyor. Bakalım bu model beklendiği gibi kamerası ile dikkat çekecek mi göreceğiz.


Huawei P50, HarmonyOS arayüzüne sahip ilk telefon olabilirHuawei P50, HarmonyOS arayüzüne sahip ilk telefon olabilir
Resmi olarak tanıtılan Huawei Mate 40E 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei Mate 40E 5G özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ