Huawei P50, detayları belli oldu - Haberler - indir.com

Huawei P50, detayları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-15 17:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei P50 serisinde yer alan akıllı cep telefonların çeşitli render görüntüleri daha önce de gündem de yerini almıştı. Fakat bugün heyecanla beklenen bu akıllı cihazın 360 derece çekilmiş görselleri içeren bir video sunuldu. Akıllı cep telefonun her açıdan kaydedilmiş görüntüleri bütün ayrıntılarla belli oldu. 

Kamera performansıyla dikkatleri üzerine toplayacak olan bir cihaz olmaya aday gösterilen Huawei P50, daha önceki sızıntılardan da bilindiği üzere şirketin en büyük kamera lenslerini taşıyacak. Sıvı lens teknolojisi ile geliştirildiği düşünülen bu modelde f/1.1 diyafram açıklığıyla tasarlanan çift arka kamera modülüne yer verilecek.

Huawei P50 serisi, kamerası ile rakiplerini zorlayacakHuawei P50 serisi, kamerası ile rakiplerini zorlayacak

Huawei P50, 360 derece görüntüleri ortaya çıktı

Güvenilir bir teknoloji ajanı olarak nitelendirilen Steve Hemmerstoffer tarafından yayınlanan Huawei P50 tasarım videosu heyecanla bekleyenlere birçok detay sunuyor. 6,3 inç diyagonal metal çerçeve, düz bir ekran ve cam arka panele sahip olan bu akıllı cihazın boyutları ise 156,7 x 74 x 8,3 milimetre şeklinde olacak. Böylelikle söz konusu bu akıllı cep telefon, serinin bir önceki modeli olan P50 cihazından daha büyük bir ekranla kullanıcıların beğenisine sunulacak. Aynı zamanda görüntülere bakıldığında, seride siyah ve beyaz renk seçenekleri sunulacak.  Leica’yla işbirliği gerçekleştirecek.

Huawei P50 serisi ne zaman çıkıyor?

Huawei P50'nin ne zaman çıkacağına dair henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. Fakat şirket şimdiye kadar P20, P30 ve P40 serilerini geçtiğimiz yıllarda hep Mart ayının son günlerine doğru sunulmuştu. Bunun bir gelenek haline getiren akıllı cep telefon üreticisi, P50 serisini de yine aynı tarihlerde yayınlanma ihtimali oldukça büyüktür. Eğer bu durum göz önüne alınırsa, 26 ila 28 Mart tarihleri arasında bu yeni seriyle karşılaşmak mümkün olabilir. Huawei P50, P50 Pro ve P50 Pro+ modellerini içine alan bu seride tahmin edildiği üzere Kirin 9000E yonga seti kullanılacak. Google yasağı sebebiyle GMS hizmetlerinden yararlanamayacak cihazın Çin versiyonunda HarmonyOS kullanıcı arayüzü tercih edilecek. Küresel sürümdeyse cihaz EMUI 11.1 ile açılacak. Huawei P50 serisi ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha fazla bilgi ve görselin sunulması bekleniyor. 


Huawei P50 serisinin çıkış tarihi netleştiHuawei P50 serisinin çıkış tarihi netleşti
Huawei P50, HarmonyOS arayüzüne sahip ilk telefon olabilirHuawei P50, HarmonyOS arayüzüne sahip ilk telefon olabilir
Huawei P50 için yeni kamera konsept tasarımı gözüktüHuawei P50 için yeni kamera konsept tasarımı gözüktü

PAYLAŞ