Huawei Sound tanıtıldı - Haberler - indir.com

Huawei Sound tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-23 20:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz yıl içerisinde Çin merkezli akıllı cihaz üreticisi Huawei, akıllı hoparlör olan Sound X'in tanıtımını gerçekleşti. Bu yıl etkinlikte ise yeni amiral gemilerinin tanıtımını yaparken yeni akıllı hoparlörü de unutmadı. Huawei Sound akıllı hoparlör tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Huawei Sound akıllı hoparlörün dikkat çeken özellikleri

Huawei Sound özelliklerine değinmek gerekirse öncelikle görünümü üzerinde durmak gerekir. Devialet 4 Hoparlörlü Akustik Tasarım, dört birinci sınıf hoparlör, bir woofer ve üç tweeter ile donatılmıştır ve Devialet’in önde gelen akustik teknolojileriyle yüklüdür. Yüksek Çözünürlüklü Ses; kayıpsız ses dosyalarınızdan ödün vermeden oynatabilme imkanı sunuyor. Özel Ses Efektleri: Hi-Fi, Vocal, Devialet SPACE Soundstage bulunmaktadır. Ürünün boyutuna bakmak gerekirse çapı 147 mm yüksekliği 186,7 mm ağırlık ise yaklaşık 2200 g olarak belirlendi. Ürün boyutu, ürün ağırlığı ve ilgili özellikler yalnızca teorik değerlerdir. Tek tek ürünler arasındaki gerçek ölçümler değişiklik gösterebilir. Tüm özellikler gerçek ürüne tabidir.

Yeni akıllı hoparlörü Huawei Sound X duyurulduYeni akıllı hoparlörü Huawei Sound X duyuruldu

Hafıza olarak 512 MB RAM + 8 GB dahili depolama alanına sahip olan Huawei Sound dahili depolamanın bir bölümü yazılım tarafından kullanıldığı için kullanılabilir dahili depolama alanı daha küçük olabilir. Ses ve hoparlör ünitesi; 1 woofer, 3 tam aralıklı hoparlör, 2 pasif birim bulunmaktadır. Frekans tepkisine baktığımızda 55 hz - 40 Khz arasında değerlerde değişiklik göstermektedir. Devialet SPACE Soundstage, 360 derece Surround teknolojisi kullanmıştır. Cihazın bağlantı kısmında; 802.11 a / b / g / n / ac, 2,4 GHz ve 5 GHz, Bluetooth 5.0 desteklemekte, UPnP ve NFC desteği ile gelecek. Son olarak ise 3,5 mm AUX girişi bulunmaktadır.

Kutunun içerisinde ise kullanıcıları Huawei Sound, güç adaptörü ve kablosu, hızlı başlangıç ​kılavuzu, temizlemek için kullanılan ürün, garanti belgesi karşılayacak. Akıllı hoparlörün kullanıcıların karşısına çıkacağı fiyat etiketi ise 199 euro olarak belirlendi.



PAYLAŞ