Yeni akıllı hoparlörü Huawei Sound X duyuruldu - Haberler - indir.com

Yeni akıllı hoparlörü Huawei Sound X duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-26 08:55:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Neredeyse her ürünü ile gündemde adından söz ettirmeyi başaran Huawei, Çin'de halen devam eden etkinlik kapsamında yeni premium tabletini ve dizüstü bilgisayar serisini tanıtırken aynı zamanda yeni hoparlörünün duyurusunu da yaptı. Huawei tarafından üretilen yeni akıllı hoparlör Sound X'de etkinlik kapsamında dikkat çeken ürünler arasındadır. Hem tasarımı hem de özellikleri mile tüketicinin beğenisini kazanacak olan Huawei Sound X 360 derecelik bir ses yayma kapasitesine sahip olacak ve ürünün tasımı da silindir şeklinde inşa edildi. Söz konusu bu akıllı hoparlör bugün gerçekleştirilen lansman kapsamında tanıtıldı. Sound X adlı ürünün silindir şeklindeki tasarımı ve çift tonlu renk yapısı sayesinde oldukça şık bir görünüm sunduğu gözlemlendi.  

Çinli teknoloji şirketi Huawei tarafından üretilen Sound X adlı üründe yer alan iki adet 3.5 inç subwoofer hoparlör, SAM bas geliştirme teknolojisi kullanılarak üretildi. SAM bas teknolojisi kullanılarak üretilen Sound X, 40Hz gibi düşük bas seviyelerine de inerek özel bir bas efekti oluşturabiliyor. Huawe'nin SAM bas geliştirme teknolojisi olan Sound X'in HiRes sertifikasına sahip olan ilk hoparlör olduğu da dile getirildi. 

Huawei, kaç adet P30 satıldığını açıkladıHuawei, kaç adet P30 satıldığını açıkladı

Huawei'den bomba gibi akıllı hoparlör

Huawei tarafından üretilen yeni akıllı hoparlör Sound X, tam bir ses canavarı olarak nitelendiriliyor ki cihaz 93 desibele kadar ses verebiliyor. Üstelik yüksek ses halinde dahi sesin bozulmadığı gözlemlendi. Söz konusu bu cihazın Push - Push adlı tasarımında bir alana yerleştirilmiş olan iki adet simetrik woofer yer alıyor. C,ihazda yer alan bu iki adet subwoofer tarafından üretilen ses, ters dalga itiş gücünü kullanarak yüksek ses halinde dahi sesin bozulmadan dışarı çıkmasını sağlıyor. Cihazın bu özelliklerine ek olarak aynı zamanda hoparlörün yan kısmına yerleştirilmiş olan altı adet 1.5 inç 8W hoparlör desteği de bulunuyor. Cihazda yer alan bu 6 adet hoparlör Histen ses algoritması ile ayarlanmış durumdadır. Söz konusu bu teknoloji sayesinde hoparlör, mekansal farkındalığa sahip olan farklı bölgelerden farklı şekillerde ses çıkışı sağlıyor. Bu da kullanıcılar için çok daha kaliteli bir kullanıma izin veriyor. 

Bunun yanı sıra aynı zamanda cihazda bulunan 1.5 GHz MediaTek MT8518 dört çekirdekli işlemci ve parazit önleme teknolojisi, ses çıkışlarının gürültülü bir ortamda dahi daha başarılı bir ses çıkışı sağlamasına sebep oluyor. Huawei tarafından üretilen bu akıllı hoparlör Sound X, akıllı ev ürünlerinin de kontrol edilmesinde başarılı bir performans sergiliyor. Huawei'nin HiLink adlı teknolojisi Sound X adlı akıllı hoparlörün Midea, Gree, TCL, Haier, Skyworth, Bosch, Siemens markalarına sahip olan ürünler ile entegre bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Söz konusu bu akıllı hoparlör 165 milimetre çapa ve 203 milimetre yüksekliğe sahiptir. 512 MB RAM ile gelen hoparlör aynı zamanda 8 GB dahili depolama alınına da sahiptir.

Sound X'in fiyatı nedir?

Siyah olarak tek bir renk seçeneğine sahip olan Sound X, sadece hoparlör olarak satın alındığı taktirde 284 dolar yani yaklaşık olarak 1640 TL kadar bir ücrete sahiptir. İki stereo şeklinde satın alınması halinde ise 553 yani yaklaşık 3180 TL olan Sound X, bugün itibariyle ön satışa başlasa da 5 Aralık tarihinde fiziksel olarak da satışa sunulacak. 

 




Huawei Y9s özellikleri ve fiyatıHuawei Y9s özellikleri ve fiyatı
Huawei ambargosu konusunda flaş gelişmeHuawei ambargosu konusunda flaş gelişme
Huawei MatePad Pro resmi tanıtım videosu geldiHuawei MatePad Pro resmi tanıtım videosu geldi

PAYLAŞ