Huawei Band 4’e koronavirüs tanısı koymaya yarayan yeni bir özellik geliyor - Haberler - indir.com

Huawei Band 4’e koronavirüs tanısı koymaya yarayan yeni bir özellik geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-10 21:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Korona virüs salgını tanısında önemli bir rol oynayan SpO2 özelliği Huawei Band 4modellerinde yer alacak. Huawei Band 4 kullanıcıları bundan sonra kandaki oksijen seviyesini akıllı bilekliklerinde ölçebilir hale geliyor. Kullanıcılar, bir dakika içerisinde SpO2 seviyelerini kolay bir şekilde test edebiliyor ve aynı zamanda vücut durumlarını da istedikleri zaman değerlendirebiliyorlar. 

TruSleep ile desteklenen Band 4, kullanıcının egzersiz durumunu otomatik bir şekilde tanımlıyor ve egzersiz sırasında gerçek zamanlı olarak kalp atış hızı izleme moduna da geçiş yapılabiliyor. 0,96 içnlik renkli dokunmatik ekran bünyesinde barındıran bileklik tam mesaj ekranı ve renkli simgeler geliyor. Band 4, UV koruyucu kaplama sayesinde kire karşı dayanıklı olan genç ve şık kayışlarla kullanıcılara sunuluyor. Amber Gündoğumu ve Grafik olmak üzere iki farklı seçenekle gelen bileklik Huawei Health uygulamasıyla da uyumlu çalışıyor.  Her Android cihaz ile uyumlu olan uygulama,  AppGallery’den indirilebiliyor.

Huawei Band 4 Pro'nun tasarımı ortaya çıktıHuawei Band 4 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı

Huawei Band 4 Türkiye satış fiyatı

Giyilebilir teknoloji ürünlerinin bir parçası olarak karşımıza çıkan Huawei Band 4, yepyeni özelliklere sahip. Söz konusu bu akıllı bileklik, USB tabanlı tak - şarj et özelliğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Optimize edilmiş olan güç tüketimi kontrolüne sahip olan Huawei Band 4, kullanıcının durumunu akıllıca tanımlayıp en uygun güç moduna da geçiş yapılıyor. Bileklik, Huawei Online Mağaza’nın Yaz Kampanyası dahilinde 31 Temmuz 2020 tarihine kadar indirimli fiyatla satılıyor. Akıllı bilekliğin satış fiyatı ise 229 TL. Farklı renk seçeneklerine sahip olan bileklik egzersiz yapmayı sevenleri hedef alıyor. 


Tanıtımı yapılan Huawei Band 4 Pro özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Huawei Band 4 Pro özellikleri ve fiyatı
Huawei Band 4 için SpO2 sensörünü etkinleştiriliyorHuawei Band 4 için SpO2 sensörünü etkinleştiriliyor

PAYLAŞ