Tanıtımı yapılan Huawei Band 4 Pro özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Tanıtımı yapılan Huawei Band 4 Pro özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-09 14:59:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Akıllı bileklik alanında da iddialı olan Huawei, yeni Huawei Band 4 Pro Navigasyon özelliği için dahili GPS, temassız ödeme işlemleri için ise NFC desteği ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı. 

Çin merkezli teknoloji devleri arasında olan Huawei, giyilebilir ürün kategorisine bir yenisini daha ekledi. Birkaç haftadır sızıntı haberleriyle gündeme gelen Huawei markasını taşıyan fitness bilekliği tanıtıldı. Uzun bir ekran yapısına sahip olan Huawei Band 4 Pro, AMOLED panel teknolojisine sahip. Kalp atış sensörü gibi farklı özelliklere de ev sahipliği yapan Huawei Band 4 Pro kullanıcılarına farklı olanaklar tanıyor. 

DxOMark’ı alt üst eden Huawei Nova 6 SE özellikleri ve fiyatıDxOMark’ı alt üst eden Huawei Nova 6 SE özellikleri ve fiyatı

Huawei Band 4 Pro özellikleri 

Huawei Band 4 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı

Şık bir tasarıma sahip olan Huawei Band 4 Pro, 0,95 ekran boyutuna ve 240X120 piksel ekran çözünürlüğüne sahip. AMOLED ekran teknolojisi ile geliştirilen Huawei Band 4 Pro’da öne çıkan özelliklerden biri de cihazın kullanıcılara çeşitli özelleştirme olanakları tanıması. Yüz farklı özelleştirme seçeneğine sahip olan Huawei Band 4 Pro’nun Navigasyon desteği için dahili GPS ve temassız ödeme işlemleri için de NFC teknolojisine sahip olması kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak özellikler arasında yer alıyor. 

Spor bilekliği olarak pazara giriş yapacak olan Band 4 Pro, kandaki oksijen doygunluk seviyesini ölçen kalp atış sensörüne sahip. Temel özellikler bakımından Huawei Band 4’e benzeyen ancak daha gelişmiş versiyonu olan bu modelde ki farklı özelliklerden biri de uyku izleme teknolojisi için Huawei TruSleep 2.0’a ev sahipliği yapması. Birçok spor aktivitesi için özel mod desteğine sahip olan Band 4 Pro, koşmak, bisiklete binmek ve yüzmek gibi 11 farklı spor aktivitesini takip edebiliyor. 

Kırmızı, siyah ve pembe olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip olan Huawei Band 4 Pro’nun 12 Aralık tarihinde 399 Çin Yuanı’ndan (yaklaşık 325 TL) satışa sunulması bekleniyor. Tabi bu rakamın ülkelerin vergilerine göre değişkenlik gösterebileceğini de hatırlatmakta fayda var. Global pazarda raflardaki yerini alacağı bilinen Huawei Band 4 Pro’nun Türkiye pazarına ne zaman giriş yapacağı ise henüz bilinmiyor. Huawei Band 4 Pro ile ilgili gelişmelerden haberdar oldukça sizleri bilgiledirmeye devam edeceğiz. 

 


Huawei, Samsung’a Karşı Topyekün ‘Savaş’ BaşlattıHuawei, Samsung’a Karşı Topyekün ‘Savaş’ Başlattı
Huawei’den “akıllı telefon pazarını bırakıyorduk” açıklamasıHuawei’den “akıllı telefon pazarını bırakıyorduk” açıklaması

PAYLAŞ