Huawei Band 4 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Huawei Band 4 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-31 21:33:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin akıllı bileklik serisi olan Mi Band serisine yönelik yeni Huawei Band 4 modeli geçtiğimiz haftalarda tanıtılmıştı. Şimdi ise şirketin bu modele yönelik bir de Pro versiyonu piyasaya süreceği bugün ortaya çıktı. Henüz geçtiğimiz haftalarda Huawei Band 4 adlı fitness ve spor takibine yarayan akıllı bileklik modeli tanıtılmıştı. Birçok giyilebilir bileklik modelinde olduğu gibi bu cihazda zaman, tarih ve fitness verileri ile beraber uygulama bildirimleri gösteriyordu. Diğer yandan nabız takibi ve uyku takibi gibi özelliklere de sahip olan Huawei Band 4 modelinin bir de Pro versiyonunun piyasaya çıkacağı belli oldu.

Huawei Band 4 Pro Geliyor

Xiaomi Mi Band 4 rakibi Huawei akıllı bileklik yakında tanıtılacakXiaomi Mi Band 4 rakibi Huawei akıllı bileklik yakında tanıtılacak

Bugün ortaya çıkan bazı görüntülerde şirketin Huawei Band 4 Pro adlı bir akıllı bileklik üzerinde çalıştığı iddia edildi. Birçok teknik özelliğin yer aldığı bu model Band 4 üzerinde ne gibi farklara sahip olacak henüz bilinmiyor. Ancak Band 4 Pro modelinin Band 4 modeline göre daha farklı bir tasarım ve Band 3 Pro ile benzerlik göstermesi bekleniyor. Piyasaya girmesi beklenen yeni Band 4 Pro modelinin önceki versiyonla oldukça benzemesi düşünülüyor. Ancak burada Band 4 Pro’da ekstra farklı renk seçeneklerinin bulunması bekleniyor. Band 3 Pro tarafında mavi, siyah ve beyaz renk seçenekleri olurken Band 4 Pro’da ise kırmızı, siyah ve pembe renk seçenekleri bulunması düşünülüyor.

Huawei Band 4 Pro’nun teknik özellikleri tarafında bir paylaşım bulunmazken, beklentilere göre cihazın yüksek bir ihtimalle AMOLED bir ekrana sahip olması bekleniyor. Diğer yandan Pro modelin normal cihaza göre 50 metreye kadar suya dayanıklı olması bekleniyor. Henüz bu modelin ne zaman tanıtılacağı belli olmazken, Huawei Band 4 Pro modelinin Kasım ayı başı ile beraber tanıtılmasına olası gözüyle bakılıyor.  



PAYLAŞ