Huawei Akıllı Cihazlarda Ekran Kilidi Kırma İşlemi - Haberler - indir.com

Huawei Akıllı Cihazlarda Ekran Kilidi Kırma İşlemi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-30 10:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Akıllı cihazların kullanımını çok daha güvenli hale getirmek üzere ekranlarda kullanılan kilit sistemleri zaman zaman unutma sorunu ile karşı karşıya bırakıyor. Bu gibi durumlarda ise en çok tercih edilen yöntem ise hard reset yöntemi olarak biliniyor. Bu yöntemi yapmak birçok akıllı cihazda aynı yöntem ile gerçekleştirilir. Bu seferki yazımızda Huawei markalı akıllı cihazların ekran kilidini kırma yöntemi üzerine çeşitli bilgiler vereceğiz. Hard Reset işlemi gelişmişlik düzeyi yüksek olan formatlama özelliği sayesinde akıllı cihazların ilk hale döndürülmesi adına kullanılmaktadır. Hard Reset kullanımı genellikle ekran kilidi kırma durumlarında tercih edilirken bazı kullanıcılar da akıllı cihazlarında sorun yaşadıkları zaman tercih etmektedir. Hard reset işlemi sayesinde akıllı cihazlarda yer alan hatalara zaman zaman çözüm bulunmaktadır. 

Akıllı cihazlarda yazılım sorunları da yaşandığı taktirde en iyi çözümler arasında hard reset ile akıllı cihazı sıfırlamak geliyor. Huawei markalı akıllı cihaz kullanıcıları yaşadıkları sorunları çözerek akıllı cihazlarının performansını yükseltmek amacıyla hard reset işlemini sadece bir kaç adımla kullanabilirler. 

Huawei, Android Q Güncelleme Listesini GenişlettiHuawei, Android Q Güncelleme Listesini Genişletti

 

Huawei ekran kilidi kırma yöntemleri

Huawei kullanıcıları ekran kilidini kırmak için ilk adımda güç tuşunu kullanarak akıllı cihazı tamamen kapatmalıdırlar. Bu işlemin ardından tekrar güç tuşu ve ses yükseltme tuşuna basarak cihazın fabrika ayarları seçeneklerinin ekrana gelmesini beklemeniz gerekiyor. Bu işlemlerin ardından ise daha sonra sadece ses artırma tuşuna basması gereken Huawei kullanıcıları wipe data - factory reset alanı ile işlemlere devam etmeniz gerekiyor. Sistem sıfırlama işleminin yapılmasının ardından ise reboot system now seçeneğine gelerek tekrar güç tuşuna basarak bu işlemin yapılmasının da ardından yeniden kurulum işlemlerini tamamlayabilirsiniz. 

Hard Reset işlemi ile akıllı cihazınız eski performansı ile çalışacaktır

Hard Reset yöntemini kullanarak akıllı cihazınızın eski performansı ile çalışmasını sağlayabilirsiniz. Akıllı cihazların kullanım sürelerine göre zaman zaman çeşitli sorunlar oluşturabiliyor ve bu sorunları hard reset yöntemi ile çözen Huawei kullanıcıları bu yöntem sayesinde yeniden akıllı cihazlarını en üst performans ile kullanmaya devam edebilirler. Sıfırlama işleminin yapılmasının ardından ise dil seçimi ve buna benzer ayarların yapılması gerekiyor. Huawei markalı akıllı cihaz kullanıcıları yaptıkları bu işlemlerin de ardından akıllı cihazlarını ilk aldıkları andaki gibi kullanabiliyorlar. Bu sayede akıllı cihazların kullanım ömürleri her zamankinden daha fazla olacaktır. 

Uzun süredir kullanılan akıllı cihazlara kesinlikle bir süre sonra hard reset atılması gerekiyor. Cep telefonlarına sık sık uygulama yükleyip kaldıran kullanıcılar zaman zaman cihazlarının performansında bir düşüş ile karşı karşıya geliyorlar. Silinen alanlara yeni veri geliyor ya da gelmiyor, yani arada boşluk varmış gibi düşünmek gerekiyor. Sık sık uygulama yükleyip kaldırma işlemlerinde bazen silinen uygulamanın kalıntıları cep telefonlarında kalmaya devam ediyor. Yazılımda zaman zaman uyumsuzluk çıkarılması gibi durumlar da görülebiliyor. Uygulamaların kaldırılması halinde dahi uygulamaların kalıntıları halen cihazda kalmaya devam eder. Bu gibi durumlarda resetleme işlemini yapmak son derece doğru bir karar olacak. Bu şekilde akıllı cihazınızın performansını kolaylıkla artırabilirsiniz. 

 


Huawei P30 serisi, 10 milyon satışa ulaştıHuawei P30 serisi, 10 milyon satışa ulaştı
Huawei savaşı Samsung'u KıskandırıyorHuawei savaşı Samsung'u Kıskandırıyor
Huawei gizli kamera patenti aldıHuawei gizli kamera patenti aldı

PAYLAŞ