HTC, yeni bir kablosuz kulaklık üzerinde çalışıyor - Haberler - indir.com

HTC, yeni bir kablosuz kulaklık üzerinde çalışıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-27 20:00:04
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

HTC'nin kutusu son derece büyük olan yeni bir kablosuz kulaklık üzerinde çalıştığı belirtildi. HTC TWS1" şeklinde adlandırılması muhtemel olan bu kablosuz kulaklıklar, 400 mAh kapasiteli bir şarj kutusu ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Kulaklıkların kendi bataryaları ise 40 mAh gücünde olacak. 

Merkezi Tayvan olan teknoloji şirketlerinden HTC'nin, yeni bir kablosuz kulaklık üzerinde çalıştığı belirtildi. ABD'ye ithal edilecek olan bu ürünlerin her birini de denetleyen bir kuruluş olan National Certification Corporation (NCC) tarafından bilgileri ortaya çıkarılan bu kablosuz kulaklık, HTC'nin nispeten büyük bir şarj bataryasına sahip olarak tüketicilerin beğenisine sunulacak. NCC'de yer alan bilgilere göre HTC'nin bu yeni kablosuz kulaklığı, kutulu bir tasarımla çıkacak gibi gözüküyor. USB-Type-C girişiyle şarj edilecek olan bu kutu, kablosuz kulaklara güç verecek. Siya ve beyaz renkli kablosuz kulaklıkların kendilerinde ise dokunmatik kontrol bölümü ve muhtemelen şarj durumunu gösteren LED'ler olacak. Bu LED'ler sayesinde cihazın şarj durumu anlaşılacak. 

HTC Wildfire E2 ve özellikleri ortaya çıktıHTC Wildfire E2 ve özellikleri ortaya çıktı

HTC'nin yeni kablosuz kulaklığı yolda

Konu hakkında elde edilen bilgilere göre HTC'nin bu yeni kablosuz kulaklıkları, 40 mAh kapasiteli bataryalar ile güçlenecek. Kutudaki büyük batarya ise, 400 mAh kapasiteli olacak. Kulaklıkların kendilerine ait olan bataryalarının kapasitesinin düşük olup, kutuya büyük bir batarya sunuluyor olması kullanıcıların kafasını karıştıracak gibi gözüküyor. Zira Samsung Galaxy Buds Plus'ın özellikleri düşünüldüğünde, kulaklıklarda 85 mAh, şarj kutusunda ise 270 mAh değeri görülmüştü. 

HTC, yakın zaman sunulacağı düşünülen kablosuz kulaklığı ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Söz konusu bu kulaklıkların kaç saat kullanıma izin vereceği, ne gibi özelliklere sahip olacağı ise şu an bilinen bir durum değildir. Fakat bu kablosuz kulaklıkların NCC'de görünmesi, HTC'nin bu ürünü duyurmak için hazır olduğunun bir göstergesi olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. Muhtemelen çok kısa bir süre sonra "HTC TWS1" olarak adlandırılması beklenen bu kablosuz kulaklıklarla yakın zaman içerisinde tanışacağız gibi gözüküyor. 


HTC Desire 20 Pro, Avrupa fiyatı ortaya çıktıHTC Desire 20 Pro, Avrupa fiyatı ortaya çıktı
HTC şirket başkanı ve CEO'su Yves Maitre görevinden ayrıldıHTC şirket başkanı ve CEO'su Yves Maitre görevinden ayrıldı
Resmi olarak tanıtılan HTC Desire 20+ özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan HTC Desire 20+ özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ