HTC Wildfire E2 ve özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

HTC Wildfire E2 ve özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-17 16:31:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarında yeniden güç kazanmaya çalışan HTC’nin yeni akıllı telefonu Wildfire 2’nin özellikleri sızdırıldı.

Bir süredir akıllı telefon piyasasında sessiz kalan HTC son yıllarda kripto para ve VR alanlarında çalışmalarını sürdürüyor. Haziran ayında U20 5G ve Desire 20 Pro modellerini tanıtan şirket, telefon piyasasında eski günlerine geri dönmeyi amaçlıyor. Bu yıl içerisinde yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürmesi beklenen şirketin ilerleyen aylarda tanıtacağı Wildfire E2’nin özellikleri sızdırıldı.

HTC, Desire 20 Pro ile küllerinden doğuyorHTC, Desire 20 Pro ile küllerinden doğuyor

HTC Wildfire E2 özellikleri

6.2 inçlik ekran boyutuna sahip olan Wildfire E2, 1520 x 720p çözünürlükte, 320 PPI değerine bir ekrana ev sahipliği yapıyor. Tasarım açısından piyasanın biraz daha gerisinde kalan Wildfire E2’nin alt kısmında büyük ir çerçeve kullanıldığı göze çarpıyor.

HTC Desire 20 Pro’nun tasarımı ortaya çıktı

Gücünü MediaTek Helio P22 işlemci yongasından alan cihazın kullandığı işlemdi daha önce Samsung Galaxy A10s, Nokia C5 Endi ve Sony Xperia L4 gibi akıllı telefonlarda da karşımıza çıkmıştı.. 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama sunan telefonun, microSD kart desteğine sahip olup olmadığı hakkında henüz bir bilgi yok.

Kutusundan Android 10 tabanlı çıkacak olan Wildfire E2, HTC Sense arayüzüne sahip. Arka panelinde parmak izi sensörüne sahip olan cihazın kamera özellikleri ve pil kapasitesi hakkında da henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor. Giriş ya da orta segmentte yer alması beklenen Wilfire E2 hakkındaki gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


HTC'nin ilk Android 10 tabanlı akıllı telefonuyla ilgili detaylar netleşiyorHTC'nin ilk Android 10 tabanlı akıllı telefonuyla ilgili detaylar netleşiyor
Resmi olarak tanıtılan HTC U20 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan HTC U20 5G özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ