Honor cihazlarda yazılım güncellemesi nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

Honor cihazlarda yazılım güncellemesi nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-18 16:11:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji devi Huawei'in markası olarak karşımıza çıkan Honor firmasının ürettiği akıllı cep telefonlara güncelleme yapmak adına bilgi topladık. Android işletim sistemine sahip olan Honor akıllı cihazlara yazılım güncellemesi yapmak oldukça basit. İzleyeceğiniz adımları tek tek öğrenerek Honor akıllı cihazınızın güncellemesini sorun yaşanmadan hızla halledebilirsiniz. Huawei'nin alt firması olan Honor, özellikle genç yaştaki kitlenin zevklerine hitap etmeyi başaran şık tasarımlı ve oldukça donanımsal akıllı cihazlar üreterek piyasada yerini alıyor. Bununla beraber aynı zamanda fiyat kalitesi dengesi ile de ön planda olmayı başararak yeni üretimlerinde çalışmalarına devam ediyor. Hem fiyat hem de kalite açısından Honor her geçen daha büyük kitleleri etkisi altına alacak

Honor akıllı cep cep telefonları tıpkı Huawei markasında olduğu gibi Andorid işletim sistemi ve EMU arayüz ile karşımıza çıkıyor. Honor tarafından sunulan performans güçlendirici güncellemeler Android kısmında zirvede yer almasa bile gayet iyi bir konumda yer alıyor. Akıllı cihaz üreticileri kullanıcılarını gün geçtikçe daha da farklı özellikler ile şaşırtmaya devam ediyor. Honor'da kendi çizgisini, kullanıcıların beklentileri doğrultusunda şekillendirerek her zaman en iyisini sunmak adına çalışmalar yürütüyor. Sizde bir Honor akıllı cihaz kullanıcısı iseniz ve güncellemeler hakkında bilgi edinmek isterseniz yazının devamını inceleyin.

Oyunculara büyük sürpriz! Honor Gaming+ duyuruldu!Oyunculara büyük sürpriz! Honor Gaming+ duyuruldu!

Honor Cihazların Yazılım Güncellemesini Yapmak

Adım adım ilerleyeceğimiz yazılım güncelleme bilgileri Honor 8X modelli akıllı cep telefonu üzerinden test edilmiştir. Fakat elde edeceğiniz bilgiler diğer Honor akıllı cihazların güncellemesi ile aynı olacak. Bu sebeple cihaz fark etmeksinizin güncelleme bilgilerin, değerlendirerek ilerleme kat edebilirsiniz. 

- Güncelleme işlemine bakmadan önce akıllı cihazının pil seviyesinin mutlaka yarısından fazla olması gerekiyor. Yani %50 ve üzeri olmasına dikkat ederek güncelleme işleminize başlayın. 

- İndirme işlemi esnasında yaşanacak sıkıntıları ortadan kaldırmak adına mobil veri kullanmak yerine eğer mümkünse kesinlikle Wİ-Fİ bağlantısına bağlı olduğunuzdan emin olun. Güncelleme esnasında veri kısıtlaması, internetin kesilmesi halinde yaşanacak sorunları ortadan kaldırmak adına bu oldukça başarılı bir çözüm olacak. 

- Akıllı cihazınızın bildirim çubuğu özelliğini kullanarak bunu aşağı doğru çekin. 

- Güncelleme kısmında arayüzün sağ üst alanında yer alan dişli çark simgeli butona dokunun.

- Yaptığınız işlemlerin ardından settings menüsü karşınıza geldiğinde aşağı doğru kaydırma işlemini yapın. System‘e dokunun.

- System update seçeneği ile işlemlerinize hızla devam edin.

- Honor akıllı telefonunuz güncellemeleri otomatik olarak denetleyecektir. Elle kontrol etmek için Check for Updates seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu şekilde hiç bir güncellemeyi kaçırmadan akıllı cihazının performansını hızla artırabilirsiniz. Üstelik bunları el yordamı ile yapabilirsiniz. 

- Herhangi bir güncelleme indirilebilir durumdaysa indirme işlemini başlatmak için Download butonuna dokunmanız yeterli olacak. Ardından güncelleme işlemlerinize devam ederek akıllı cihazınızı iyileştirin.

- İndirme işlemi tamamlanınca güncellemenin yüklenmesine izin verin. Kurulum sürecinde akıllı telefon bir ya da birkaç kez yeniden başlatılabilir, sizin burada müdahale etmenize gerek yok. Güncelleme gereği bu işlemler onay verdiğiniz anda otomatik olarak gerçekleşecek. 


Honor 10 Lite Türkiye pazarında satışta!Honor 10 Lite Türkiye pazarında satışta!
Bütçe Dostu Honor Play 8A TanıtıldıBütçe Dostu Honor Play 8A Tanıtıldı
Honor 8X ve Huawei Mate 20 Lite karşılaştırmasıHonor 8X ve Huawei Mate 20 Lite karşılaştırması

PAYLAŞ