Bütçe Dostu Honor Play 8A Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Bütçe Dostu Honor Play 8A Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-08 16:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bütçe dostu modelleri ile pazarda bilinen isim olan Honor’un yepyeni bir akıllı telefon modeli tanıtıldı. Huawei’nin alt markası konumunda yer alan Honor, pazara daha çok amiral gemisi seviyesinde cihazlar yerine orta seviye ve bütçe dostu modeller sunması ile biliniyor. Bu modellerden birisi olan Honor Play 8A modeli de geçtiğimiz saatler içerisinde resmi olarak tanıtıldı. Cihaz sahip olduğu 6 inç büyüklüğündeki ekranı ile dikkat çekerken bu ekran su damlası çentiği ile geliyor. Bu kapsamda model %87’lik bir ekran gövde oranı ile karşımıza çıkmış oluyor. Model bu alanda rakipleri karşısında oldukça şık ve iddialı bir tasarıma sahip olmuş diyebiliriz. Modelin güç tarafına gelecek olursak işlemci olarak 12 nm üretim sürecine sahip MediaTek Helio P35 işlemcisine sahip olarak geliyor.

Honor Play 8A Detayları

Xiaomi Mi Play ve Honor Play karşılaştırmasıXiaomi Mi Play ve Honor Play karşılaştırması

3 GB RAM kapasitesine de sahip olan bu modelde 32 ve 64 GB dahili depolama seçeneklerini görüyoruz. Modelin arka yüzeyinde ise tek bir kamera yer alıyor. Bu noktada portre moda sahip bir çift kamera bekleniyordu diyebiliriz. 13 megapiksellik bu tek kamera F1.8 diyafram değerine sahip olurken ön tarafta ise F2.0 diyaframlı 8 megapiksellik bir kamera görüyoruz.

Honor View 20 Avrupa Fiyatı Ortaya Çıktı

Huawei Honor Play 8A Özellikler

  • 6 inç HD+ ekran
  • MediaTek Helio P35 işlemci
  • 3GB RAM, 32GB/64GB depolama
  • Android 9.0 Pie işletim sistemi
  • 13 MP, f/1.8 diyaframlı arka kamera
  • 8 MP, f/2.0 fiyaframlı ön kamera
  • 3000mAh batarya

Cihazı altın,siyah, kırmızı ve mavi olarak dört farklı renk seçeneği ile satışta göreceğiz. Honor Play 8A modeli 32 GB’lık versiyonu 799 Çin Yuanı ve 64 GB’lık versiyonu ise 899 Çin Yuanı fiyat etiketiyle satışta olacak. Modellerin 9 ocak ile beraber satışta olacağını belirtelim.  


48 Megapiksel Kameralı Honor V20 Resmi Olarak Tanıtıldı48 Megapiksel Kameralı Honor V20 Resmi Olarak Tanıtıldı
Honor View 20 Avrupa Fiyatı Ortaya ÇıktıHonor View 20 Avrupa Fiyatı Ortaya Çıktı
Henüz Tanıtılmayan Honor 8A Ön Siparişler AçıldıHenüz Tanıtılmayan Honor 8A Ön Siparişler Açıldı

PAYLAŞ